lørdag den 24. april 2010

Sidste nyt: Grimme FANGORIA-forsider

Der sker mange ting på FANGORIA for tiden. Tony Timpone er trådt tilbage som redaktør og har overladt stolen til Chris Alexander. En af de første ting, man kan se redaktør-skiftet på, er layoutet af forsiden. I en periode har Fango kørt en meget ren linje med kun et enkelt billede på forsiden. Jeg synes, det har været flot, og det har været en stil som mange horror-magasiner som f.eks. FAMOUS MONSTER OF FILMLAND har brugt.

Men det er en gylden regel i mediebranchen, at man skal have mange tilbud på en forside for at sælge, og det har Chris Alexander taget til sig med designet på det aktuelle nr. 293 og det kommende nr. 294. Nu er det også en smart måde for en ny redaktør at markere sig på - så kan direktørerne nemlig se, at man laver noget.

Desværre er resultatet virkelig grimt: Et ubeslutsomt mix mellem den nye og den gamle forside - helt uden stil og rent grafisk en rodebunke. Når man sidder med bladet, er det selvfølgelig indholdet, der tæller (og jeg skulle nødig snakke - jeg har endnu ikke fået læst de to seneste numre, jeg har fået), men alligevel... Kønt er det altså ikke!

4 kommentarer:

 1. Er 293 kommet??? Jeg har netop for få dage siden modtaget 292!!! Nogle gange er posten virkelig langsom. :/

  SvarSlet
 2. Bag i nr. 292 står den 20. april som udgivelsesdato på nr. 293, så det burde være udkommet. Men for en sikkerheds skyld har jeg lige modificeret formuleringen i mit indlæg.

  SvarSlet
 3. Jack: Nu har posten fra USA de sidste uger været kraftigt hæmmet af en vis vulkansky, så de er lidt pressede i udlandspostafdelingen... (Og ja, jeg er postbud... *G*)

  Fik selv #291 og 292 i Fantask forleden... Af de tre typer covers jeg kender til foretrækker jeg også dem de lige er gået bort fra...

  SvarSlet
 4. @Abra: Of course!! Det tænkte jeg ikke lige på ville have forbindelse, haha.

  SvarSlet