søndag den 2. maj 2010

Anmelderne slagter den nye Freddy Krueger, men publikum vælter i biffen

Det er først engang i aften, at det officielle gæt på weekendens biografbesøg i USA bliver offentliggjort, men kilder i branchen har allerede afsløret de første tal på den nye A NIGHTMARE ON ELM STREET til Deadline. Torsdag aften kørte filmen som midnatsforestilling på 1000 lærreder, og det gav 1,6 millioner dollar. Fredag hentede den så 15,8 millioner dollar på 3332 lærreder. Det skulle give en samlet weekend-omsætning på omkring 35 millioner.

Efter sigende er filmselskabet ganske tilfredse, men det er anmelderne ikke. Generelt er modtagelsen negativ - selv om der selvfølgelig også er nogle positive imellem. Og det kan måske være med til at påvirke næste weekends besøgstal - især hvis de mange, der så filmen denne weekend, heller ikke var så vilde med den. Nu får vi se... En dansk premiere er ikke endelig fastlagt, selv om to forskellige datoer har været nævnt, men mon ikke de solide amerikanske salgstal kan hjælpe lidt på vej?

7 kommentarer:

 1. "Generelt er modtagelsen negativ - selv om der selvfølgelig også er nogle positive imellem."

  Ja den kan ikke måle sig med modtagelsen af denne genindspilning:
  http://www.rottentomatoes.com/m/one_missed_call/

  SvarSlet
 2. Ja, den nye ANOES ligger på 15 procent lige nu på Rotten Tomatoes, så det er da en lille sejr i sammenligning med ONE MISSED CALL.

  SvarSlet
 3. Jeg skal i biografen og se den i morgen, så skal nok give en melding på den ;-)

  SvarSlet
 4. Cool. Glæder mig til at høre mere.

  SvarSlet
 5. Så fik jeg set filmen i dag, og den var - desværre - som jeg forventede. Meget i stil med andre remakes af lignende genreklassikere, der kører på voldsomme, men forudsigelige, chokeffekter, blod og splat og tynd handling.
  Den er dog ikke så slemt som eksempelvis Friday the 13th & Prom Night.

  Jeg har skrevet en mindre anmeldelse af den her:
  http://dahf.dk/viewtopic.php?f=3&t=33973&start=180

  SvarSlet
 6. Ak ja, det er jo, som man kunne frygte...

  SvarSlet
 7. kino.dk´s nyhedsbrev skriver idag at ANOES remaken måske helt bliver aflyst i Danmark...

  SvarSlet