søndag den 23. maj 2010

Dvd-gys uge 21 - 2010

En grum trio finder vej til din hjemmebiograf i næste uge.
  • BUNDY: AN AMERICAN ICON (Endnu en lavbudget-produktion om en af USA's mange kendte seriemordere. Udgives af CCV/Pan Vision under titlen BUNDY: A LEGACY OF EVIL).
  • THE COLLECTOR (Marcus Dunstan og Patrick Melton, forfatter-parret bag de seneste SAW-film, har lavet denne gyser, der efter sigende skulle være lidt i samme genre. Udkommer også på Blu-ray. Udgives af Scanbox).
  • DREAD (Clive Barker-filmatisering med Jackson (TWILIGHT) Rathbone i hovedrollen. Læs min anmeldelse her. Bemærk: Udkommer kun på leje-dvd i første omgang. Udgives af SF Film).
...og så kan jeg ikke lige finde en nøjagtig udgivelsesdato på FORCED ENTRY, Shaun Costellos horror-pornofilm fra 1973, der udgives af Pink Flamingo Entertainment, en underafdeling af Another World Entertainment. Den er muligvis allerede i butikkerne.

1 kommentar:

  1. "The Collector" er ellers en ganske udmærket film - ja faktisk var jeg ret glad for den. Jeg har også "Forced Entry" på DVD og havde set meget frem til den da jeg regnede med den var grænseoverskridende og brutal. Meeen, den var lidt for flad og for "regular porn"-agtig til min smag. Handling og struktut skal man også lede længe efter i den film.

    Det er sjovt som der bliver spyttet low-budget serial killer film ud. Nogle der har set den nye Henry Lee Lucas film??? Er den noget værd?

    SvarSlet