tirsdag den 25. maj 2010

FAMOUS MONSTERS OF FILMLAND laver fem nye gysere... eller gør de?

Nu, hvor vi har fået det der internet, bevæger nyheder sig med lynets hast verden rundt. Og det uanset om de er rigtige eller ej. Det er meget muligt, at denne nyhed er god nok, men der er alligevel noget, der får bullshit-alarmen til at ringe. Here we go. Det genopstandne horrorblad FAMOUS MONSTERS OF FILMLAND er gået sammen med Halcyon International Pictures om at lave fem nye gysere - inspireret af de gamle klassikere. Titlerne bliver DRACULA: REBORN, THE MUMMY: RESURRECTED, FRANKENSTEIN: REGENERATED, WEREWOLF: RELOADED og THE CREATURE RETURNS. På filmselskabets hjemmeside kan man allerede nu se en teaser-trailer.

Godt så... Nu skal vi lige have lidt kildekritik: Hvorfor står der ikke noget om dette på FAMOUS MONSTERS OF FILMLANDs hjemmeside? Hvorfor præsenteres varulvefilmen som WEREWOLF: RELOADED i traileren og som WEREWOLF: REBELLION på det stillbillede, filmselskabet har lagt ud? Og kunne man ikke forestille sig, at der kunne være nogle problemer med rettigheder mht. Creature-filmen i forhold til Universal - især når man tænker på, at man i mange år har overvejet et CREATURE FROM THE BLACK LAGOON-remake?

Det kan jo godt være, at denne historie faktisk er rigtig, men der er mange ubesvarede spørgsmål... men sådan er det jo med det der internet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar