lørdag den 15. maj 2010

Klassisk Boris Karloff-serie kommer på dvd

Jeg har aldrig set THRILLER, TV-serien fra begyndelsen af 60'erne, hvor Boris Karloff var vært. Den har ikke noget at gøre med den engelske serie THRILLER, hvor enkelte afsnit blev vist på dansk TV i 70'erne under titlen GYSERTIMEN (den samme danske titel blev i øvrigt brugt til nogle afsnit af serien GHOST STORY, men det er en helt anden snak).

Nå, tilbage til THRILLER. Den 31. august kommer samtlige 67 afsnit i et 14 DVD stort boxsæt fra Image Entertainment. Der er blevet lavet mere end 24 timers kommentarlydspor og man har isoleret mere end 31 timer af musikken, så man kan høre den for sig selv. Det lyder altså som guf. Kilde: Dread Central

3 kommentarer:

 1. Wauw! Jeg har aldrig set serien, men er bekendt med, at der har floreret booglegs af en række episoder i årevis. Så vidt jeg ved, kom nogle af episoderne på laserdisc.

  SvarSlet
 2. Faktisk blev samtlige 43 afsnit af Clemens' serie vist på DR i sin tid, så oplysningen i en ældre dansk bog om 70'er TV er derfor ikke korrekt, men at Ghost Story også brugte titlen er givetvis god nok.

  Jeg ved det fordi jeg genså dem alle igen for ca. 10 år siden via vhs-bånd fra England, inden serien for nogle år siden udkom på DVD, og genkendte dengang samtlige afsnit.

  Den var godt nok også på tysk ZDF TV (og muligvis set) men de viste ifølge tysk fanside kun få stykker, så eftersom alle afsnit var mig bekendt selv efter så lang tid, må de være set et sted hvilket kun kan være DR.

  SvarSlet
 3. Tak for info. Jeg anede ikke, at de havde vist alle afsnit af serien.

  SvarSlet