lørdag den 8. maj 2010

Pyha, splatter lige i fjæset på dig

Her er lige tre scener fra film, jeg så i biffen, da jeg var yngre. Det var virkelig øjeblikke, der gjorde indtryk: Splatter, lige i fjæset dig... og på de stakkels personer i filmene. Og så er det selvfølgelig scener, der er lavet med gode gammeldags speciel makeup effects. Herligt.

5 kommentarer:

 1. Det øverste billede må være "Scanners." De to nederste kan jeg ikke identificere, men jeg kommer til at tænke på en film, der gjortde et stort indtryk: "Ormenes nat."

  Den vil jeg gerne se igen!

  SvarSlet
 2. Nu havde jeg tænkt på at skrive filmenes titler ind, men kom fra det igen. Der er selvfølgelig tale om SCANNERS, SQUIRM (Ormenes nat) og POLTERGEIST.

  SvarSlet
 3. Ellers kan titlerne også ses sidst i billedadressen, når man holder musemarkøren hen over hvert enkelt billede.

  Fedt lille indlæg i øvrigt.

  SvarSlet
 4. Ren orgasme! Jeg elsker hoveder der springer i luften. Ekstramaterialet på Dawn of the Dead 2004 har også nogen gode "sådan springer vi en hjerne i luften på den gammeldags måde" videoer.

  Jeg troede der var mere computer-animation i det - men der bliver åbenbart stadig brugt en del gode, gammeldags effekter...

  SvarSlet
 5. Hænderne på det nederste billede tilhører Steven Spielberg, der netop året før havde vist smeltende og eksploderende hoveder i sin egen "Raiders of the Lost Ark" (1981).

  SvarSlet