fredag den 18. juni 2010

JONAH HEX får så mange tæsk

I månedsvis har de forskellige horror-hjemmesider haft et lidt frustreret forhold til JONAX HEX, filmatiseringen af den berømte DC-western-tegneserie, der i nogle historier har indeholdt elementer af gys. Men hvad med filmen? I dag har den så premiere i USA og ud fra anmeldelserne at dømme, så er det så som så med horror-elementerne. Jonax Hex har efter en nærdødsoplevelse evnen til at tale med de døde og så skulle der være et par syrede drømmescener. Så det er altså en actionwestern med et lille twist af horror.

Og så skulle det være en helvedes dårlig film. FANGORIA skriver: "Rarely has there seemed a greater disconnect between the amount of people, money and effort expended on a film and the product that resulted. JONAH HEX has the look and sound of an epic, but it sure doesn’t play like one" og giver filmen ét kranie af fire mulige.

Dread Central er også rå i deres bedømmelse: "JONAH HEX is a textbook case of a movie falling apart at the zero hour, like a science project scotch taped together the night before that oozes all over the back seat of Dad’s car on the way to class the next day. Save yourself the agony, and skip this movie altogether". Her får filmen én enkelt blodig kniv af fem mulige. Og hos Bloody Disgusting får JONAX HEX en score på 3 ud af 10 med bemærkningen "There's just nothing there; JONAH HEX is soulless". Hold da op - det lyder slemt!

5 kommentarer:

 1. Den skal ses . Har læst ham siden 12 år

  SvarSlet
 2. Jeg har ikke læst de nye JONAH HEX-serier, men de gamle var helt fantastiske - især hvis de var tegnet af Tony DeZuniga.

  SvarSlet
 3. Jeg ved ikke, hvor mange der er udover mig, men jeg var en af dem, der holdt Jonah Hex-bladet lige fra nr. 1 (1978) og til det gik ind (efter navneskift til HEX) i '86, LOL. Og helt ærligt er en filmatisering jo det, som man altid drømmer om som tegneseriefan, men man frygter det jo også på samme tid, for vi ved jo godt, at de rigtig gode filmatiseringer kan ligge på et meget lille sted. Faktisk er der mest chance for, at Hollywood fucker det op. Og det lyder dæleme ikke godt, det du skriver om den nye film. Æv.

  SvarSlet
 4. PS: et navn som Tony DeZuniga får det næsten til at suse i trætoppene, når man er gammel tegneserielæser. Han var sgu en af de bedste. Ham og Gene Colan. Ahhh, Tony...

  SvarSlet
 5. Der er i øvrigt ikke meget, der tyder på, at den kommer op i de danske biografer.

  SvarSlet