torsdag den 29. juli 2010

MADMAN bliver genudgivet på dvd

Jeg har set MADMAN for mange år siden og jeg må indrømme, at jeg absolut intet kan huske om den. Nu tror jeg nok, at den er ganske underholdende, men det er nok meget passende, at den nu bliver genudgivet på dvd den 28. september. Det er Code Red i USA, der står bag udgivelsen, der sjovt nok lanceres som en 30 års jubilæums-udgivelse, hvilket er lidt underligt, eftersom MADMAN er fra 1982. Men det skal man nok ikke tænke så meget over. Dvd'en vil indeholde en del ekstramateriale. MADMAN bliver i øvrigt nævnt i Nicolas Winding Refns BLEEDER.

4 kommentarer:

 1. Jeg ser rigtigt meget frem til denne udgivelse!!!
  Men jeg mener nu at det er Charles Bronson filmen "Someone Behind The Door" de nævner i "Bleeder". Den har nemlig haft den alternative titel "Madman". :-)

  SvarSlet
 2. Det er bestemt ikke umuligt, at du har ret. Det er også længe siden, jeg har set BLEEDER, men mente bare at kunne huske, at Mads Mikkelsen et sted siger, at Kim Bodnia skulle hente den der MADMAN. Og det bekræfter IMDb så. Men nu har IMDb ikke altid ret - og de nævner f.eks. ikke MADMAN som en af de alternative titler til SOMEONE BEHIND THE DOOR. Nå, jeg kan bare rette i indlægget, hvis det er forkert.

  SvarSlet
 3. "Madman" havde biografpremiere i januar 1982, men blev filmet i november-december 1980. Så med lidt god vilje kan man måske godt argumentere for, at det er en slags 30-års-jubilæum. ;-)

  SvarSlet
 4. Det er med temmelig meget god vilje, men filmselskabet ville vel ikke have et skævt tal på forsiden - som f.eks. AN AMERICAN WEREWOLF IN LONDON, der kom i en 21 års jubilæums-udgave.

  SvarSlet