torsdag den 29. juli 2010

MIRRORS 2 er på vej

Hvor mange af jer ser frem til MIRRORS 2, en fortsættelse til det amerikanske Alexandre Aja-instruerede og Kiefer Sutherland-hovedrolleindehavende remake af den sydkoreanske gyser GEOUL SOKEURO? Jeg gør ikke, men vi slipper ikke for det. Victor García har instrueret denne gang og filmen smides direkte ud på dvd og Blu-ray den 19. oktober. Det er Twentieth Century Fox Home Entertainment i USA, der står bag udgivelsen. Victor García har tidligere instrueret den jammerlige RETURN TO HOUSE ON HAUNTED HILL, så det er ikke fordi, jeg glæder mig til MIRRORS 2.

2 kommentarer:

 1. hehe, der har jo før været nævnt plakat-ligheder her - og kom til at tænke på plakaten til The Final Destination: http://www.imdb.com/media/rm3499919360/tt1144884

  Anyways... det her er nu heller ikke en jeg ligefrem tripper for at få set - selvom jeg nu fandt remaket ganske underholdende. Herlig bombastisk.

  SvarSlet
 2. Hehe.. Instruktøren af Return to House on Haunted Hill.
  Det var ekstremt dårlig. Mindes en scene, hvor hovedrolleindehaveren siger noget i stil med "Fuck you house", og så går hun ind igen.

  Stupidus!

  SvarSlet