onsdag den 4. august 2010

Iskold og kynisk TWILIGHT-nyhed

Det kan godt være, at TWILIGHT-fans, der lige har været i biffen og se den småkedelige ECLIPSE synes, at det bare er så fucking hamrende uretfærdigt, at de skal vente indtil den 18. november 2011 med at se første del af filmatiseringen af BREAKING DAWN, den indtil videre sidste bog i serien.

Beskeden fra Summit Entertainment er så, at det bliver endnu værre: Anden del af filmen får først premiere den 16. november 2012! Undskyld mig, men dette er altså film-udgaven af den værste bog i serien, som oven i købet bliver lavet ud i en køre, når man nu alligevel har de grotesk overbetalte skuespillere på arbejde. Ville det så ikke være mere naturligt at lade del 2 få premiere i løbet af sommeren 2012. Næ nej, man venter til november...

Det er iskoldt, kynisk og så let at gennemskue. Intet tyder på, at Stephenie Meyer har mere at bidrage med i denne serie, så nu skal man bare have hevet nogle dollars ind på kontoen. Måske skulle de mange millioner TWILIGHT-fans vælge at bruge deres tid og penge på nogle af de andre spændende vampyr-historier, der findes i denne verden, og - tro mig - der er mange, og de fleste af dem er bedre end TWILIGHT.

1 kommentar:

  1. ... og tro mig, som stor vampyrfan med et meget romantisk hjerte og et ungt sind der har set stort set alle vampyrfilm - Twilight-sagaen er en ener.

    SvarSlet