tirsdag den 10. august 2010

...og velkommen tilbage fra sommerferie

Nu er de fleste vel vendt tilbage fra sommerferie, skolerne starter igen og arbejdspladserne begynder at komme op i omdrejninger. Så er det vel meget passende med et par ord om bloggen her. SKRÆK OG RÆDSEL har nemlig ikke holdt sommerferie - sådan er det jo, når man stort set alle vegne er i nærheden af noget netværk.

De varme sommerdage er bl.a. blevet brugt til det sidste indlæg i mit King Kong-projekt, der har taget længere tid at komme igennem, end jeg lige havde regnet med. Og af samme årsag er jeg ikke rigtig begyndt på det længe lovede CHILDREN OF THE CORN-projekt, men det skal nok komme. Jeg er også ved at varme op til endnu en Top 10-liste.

Meget tyder på, at I læsere også har været i nærheden af et netværk det meste af sommeren og stadig har haft lyst til at tjekke denne blog. I juli måned havde SKRÆK OG RÆDSEL 4740 unikke besøgende og det blev til mere end 13.000 sidevisninger. Jeg bukker og siger tak for den store interesse. ...og skal vi så komme videre mod nye skrækkelige, makabre og modbydelige oplevelser!

1 kommentar:

 1. Hej allesammen.

  Ville bare lige smide en anbefaling. Hvis der er noget freddy fans, så køb dokumentaren "never sleep again". det er en 4 timers dokumentar om alt hvad du vil vide om freddy krueger. Den er helt fantastisk.

  Derudover så få læst bogen "Crystal lake memories", den ultimative bog om fredag den 13 serien.
  Til sidst vil jeg anbefale film merchandise butikken der ligger i Sankt Peders Stræde i København. En fantastisk butik med rigtig meget gyser merchandise og en en super god betjening. tjek den ud her: http://fuglsang.biz/
  Håber i alle har haft en god sommer

  hilsen

  rasmus

  SvarSlet