søndag den 22. august 2010

Skræk og Rædsels spørgekasse: Part II

Jeg har endnu en gang været inde og kigge i mine Google Analytics-data og har fundet frem til en stribe af de spørgsmål, der er blevet tastet ind i søgemaskinerne, før læserne har valgt at klikke ind på Skræk og Rædsel. Måske har nogle af jer været så heldige, at I har fundet svarene her på bloggen - måske ikke. Her er i hvert fald en stak spørgsmål og nogle forhåbentlig nyttige svar:

Hvornår kommer ECLIPSE på dvd?
Det er endnu uvist. Tysk Amazon angiver datoen til at være den 24. december, mens en australsk forhandler påstår, at den kan fås down under den 1. december. Men de officielle amerikanske og europæiske datoer er ikke blevet afsløret endnu.

Hvad er det for en film, hvor de levende døde spiser hjerner?
Der kan være mange svar på dette spørgsmål, men mon ikke det bedste bud er THE RETURN OF THE LIVING DEAD fra 1985, hvor zombien Tarman er rigtig glad for brains!

Hvornår kommer THE VAMPIRE DIARIES sæson 2?
Første afsnit af sæson 2 har premiere i USA den 9. september. En eventuel dansk dato er ukendt.

Hvor gammel skal du være for at se FRIDAY THE 13TH?

FRIDAY THE 13TH-filmene har generelt en aldersgrænse på 15 år her i landet. Det gælder også det nye remake. FREDDY VS. JASON havde sjovt nok en aldersgrænse på 11 år, da den gik i biograferne, men filmselskabet har af en eller anden grund valgt at sætte et 15 års-mærkat på dvd-udgaven.

Hvor mange TRUE BLOOD-bøger er der?

The Southern Vampire Mysteries-bøgerne (eller Sookie Stackhouse-bøgerne) af Charlaine Harris, som TV-serien TRUE BLOOD er baseret på, er indtil videre oppe på 10 romaner og en novellesamling. Den seneste roman i serien hedder DEAD IN THE FAMILY. De fem første bøger er oversat til dansk.

Hvor mange King Kong-film er der lavet?

En par håndfulde, hvis man tæller alle tegnefilm og mere eller mindre mærkværdige kopier med. Her på siden har jeg holdt mig til de syv mest officielle af dem, nemlig KING KONG (1933), THE SON OF KONG, KING KONG VS. GODZILLA, KING KONG ESCAPES, KING KONG (1976), KING KONG LIVES og KING KONG (2005).

Hvornår kommer PARANORMAL ACTIVITY 2 på dvd?
Nu skal den lige have lov til at få premiere i bifferne først. Den 21. oktober skulle den gerne lande i Danmark - så går der nok fire-seks måneder, før dvd-udgaven er klar.

Hvornår udkommer VAMPYR-AKADEMIET?
Bind 1, FRYGTENS SKOLE, kom i juni, mens bind 2, ISNENDE BID, skulle komme den 15. september fra Borgens Forlag.

Hvornår udkommer THE HUMAN CENTIPEDE på dvd?
Indtil videre har jeg en amerikansk dato, den 5. oktober, og en engelsk dato, den 4. oktober.

Læs også...
Skræk og Rædsels spørgekasse

Ingen kommentarer:

Send en kommentar