tirsdag den 12. oktober 2010

Vincent Price og kvinderne

Det er nok ikke helt let at være filmforsker. Der er så mange, der gerne vil skrive om det ene og det andet. Man skal virkelig være kreativ for at finde emner, der ikke allerede er blevet tæsket til døde. Jonathan Malcolm Lampley har dog fat i noget. Om kort tid udkommer hans bog WOMEN IN THE HORROR FILMS OF VINCENT PRICE på forlaget McFarland. Tja, det er nok ikke lige det mest overrendte emne. Men selv om det selvfølgelig kan være spændende at læse om Barbara Steele, Hazel Court og Diana Rigg, så har man lidt på fornemmelsen, at denne bog eksisterer, fordi alle de gode emner allerede var taget.

3 kommentarer:

  1. Det virker også lidt desperat med et forord af Caroline Munro, der ganske vist har medvirket i to fremragende Vincent Price-film, "The Abominable Dr. Phibes" (1971) og "Dr. Phibes Rises Again" (1972), men begge steder som hans afdøde hustru, der enten ligger i en kiste eller ses på fotografier (synd, at de ikke fik hende genoplivet i en treer). Men det kan da være, forfatteren har en genial tese, man skal læse bogen for at opdage!

    SvarSlet
  2. Hvis det nu er en undskyldning for at trykke et antal fotos af skuespillerinderne, er det måske ikke så desperat? Jævnfør "Hammer Glamour", der lader til at have vakt lykke hos en del :-)

    SvarSlet
  3. Der lokkes med "dozens of rare production stills" i omtalen af bogen, men lige hvor glamourøst det er sat op må tiden vise.

    SvarSlet