mandag den 15. november 2010

Nu kommer det komplette score til CARRIE

Wow! Det var en nyhed! Pladeselskabet Kritzterland har netop annonceret, at de udgiver Pino Donaggios komplette score til CARRIE - Brian De Palmas klassiker fra 1976. Nu har jeg altid følt, at soundtracket til denne film var lidt corny, men det kan være, at det bliver en helt ny oplevelse at få adgang til al musikken.

CARRIE har været ude på lp og siden på cd (fra Rykodisc og Varèse Sarabande). Fælles for udgivelserne er, at de primært medtager musik fra anden halvdel af filmen. Rykodisc-versionen havde endda små dialog-stykker for at gøre spilletiden lidt længere. Nu har Kritzerland opsporet de originale bånd og kan for første gang præsentere rub og stub. Der vil være tale om en dobbelt-disc, hvor man også får det originale album med. CARRIE udkommer i den tredje uge i december og oplaget er på bare 1200 eksemplarer.

2 kommentarer:

  1. Another World Entertainments underafdeling Pink Flamingo udgiver for tiden en række af Shaun Costellos pornofilm fra 1970'erne (hvoraf en mindst én, "Forced Entry", også må kaldes horror). Costello brugte ofte musik fra andre film, bl.a. var han glad for nummeret "Bucket of Blood" fra "Carrie", som høres under diverse sexscener.

    SvarSlet
  2. Kuriøst. Det er så ikke af den grund, at jeg straks har bestilt et eksemplar af soundtracket...

    SvarSlet