lørdag den 27. november 2010

Pyha, så blev jeg endelig færdig med CHILDREN OF THE CORN-serien

Det var helt tilbage i april, at jeg annoncerede, at jeg her på bloggen ville lave en gennemgang af CHILDREN OF THE CORN-gyserne. I denne uge kunne jeg så endelig runde projektet af med anmeldelsen af den seneste film i serien.

Pyha, det har været en lidt sej omgang. Nu har det i virkeligheden nok ikke været mere sejt end mine skriverier om AMITYVILLE-filmene, THE HOWLING-filmene eller KING KONG-filmene. Men alligevel...

Disse projekter har det med at trække lidt ud, så jeg tager lige en lille pause, før jeg kaster mig over den næste serie. Det bliver i hvert fald ikke på denne side af nytår. Indtil da må I gerne komme med forslag til horror-serier, der kunne trænge til en grundig gennemgang. Jeg har selv nogle ideer, men jeg er åben over for input.

8 kommentarer:

 1. ... jep, det har været herligt at følge turen gennem de mange majsmarker. Men nu var der snart heller ikke flere ordspil med majs tilbage i posen:-)

  Der er selvfølgelig et par oplagte horror-serier som Fredag den 13., A Nightmare on Elm Street, "...of the Dead"-filmene og Halloween. Men evt. andre interessante serier kunne være Sleepaway Camp, Leprechaun og Phantasm.

  SvarSlet
 2. Leprechaun kunne faktisk være rigtig fedt ja :) dem hører man ikke så meget om

  SvarSlet
 3. SLEEPAWAY CAMP eller PHANTASM er gode bud, ja. Især for mit vedkommende, da jeg ikke har set nogle af dem. Har dog desværre læst den ultimative spoiler om SLEEPAWAY CAMP, men what the fuck!

  Men jeg skal nu nok læse med næsten ligemeget hvad det bliver.

  SvarSlet
 4. Spændende forslag indtil videre. Takker. Er nok mest til de lidt skæve og mindre kendte serier end de "store" og populære, når det gælder disse projekter.

  SvarSlet
 5. Det bliver nok ikke meget skævere end Leprechaun-serien.

  Jeg har aldrig glemt første gang jeg så 1'eren i en dansk videoudlejning.

  Hvor det engelske "Leprechaun" godt kan lyde lidt ildevarslende, havde den danske oversættelse dræbt ethvert gys. De kaldte den: "Dværgtroldens hævn" :-/

  SvarSlet
 6. SLEEPAWAY serien ville være et hit hos mig, elsker den serie...
  Men hvis jeg skulle komme med et andet forslag kunne det var CRITTERS...

  SvarSlet
 7. Et par af puppetmaster filmene er faktisk helt ok, selvom man kan jo næsten ikke nænne at du skulle sidde igennem the legacy og vs. demonic toys!

  SvarSlet
 8. er lige gået igang med leprechaun serien....fik set de 3 første for en del år siden men ik de sidste...så nu skal det være...

  SvarSlet