onsdag den 24. november 2010

THE VAMPIRE DIARIES vender tilbage på TV3

Sæson 2 af den ekstremt populære vampyr-TV-serie THE VAMPIRE DIARIES får premiere på TV3 torsdag den 2. december kl. 22.00. Der vil så være en fast genudsendelse af ugens afsnit om søndagen omkring kl. 14.

Her er det officielle danske handlingsreferat af afsnit 1: Elena vender hjem og bliver forfærdet over at høre, hvad der er sket med Jeremy og onkel John. Bonnie, Matt og Damon venter på hospitalet sammen med sherif Forbes, som er ængstelig for at høre, om Caroline vil overleve bilulykken. Elena og Damon har en forvirrende samtale om aftenens hændelser, og Damon indser at Katherine er vendt tilbage.

9 kommentarer:

 1. Jeg hæfter mig ved ordet 'forvirrende'.
  Det var dog det mest crazy handlingsreferat, jeg nogensinde har læst. Elena, Jeremy, onkel John, Bonnie, Matt Damon, sherif Forbes, Caroline, Katherine... hvem i alverden er alle de mennesker (er de vampyrer, eller blot invaliderede trafikofre)

  SvarSlet
 2. Ja, det er noget forrygende sludder, men nu har jeg ikke set serien, så måske giver det mening for de indviede.

  SvarSlet
 3. TV3's referat er en direkte oversættelse af første del af synopset på IMDb.

  SvarSlet
 4. Det giver mening for de indviede, ja :)

  SvarSlet
 5. ved i hvornår genudsendelsen kommer ?:)

  SvarSlet
 6. Det ser ud til, at der går kludder i den faste genudsendelse her i den glade juletid. Ugens afsnit blev genudsendt i går, mens afsnit 4 og 5 åbenbart kun sendes én gang på det faste tidspunkt. Men fra uge 1 skulle tingene være tilbage på sporet.

  SvarSlet
 7. Det er den bedste serie!

  SvarSlet
 8. helt klart den bedste serie!!
  hvornår kommer resten af sæson 2?

  SvarSlet
 9. Jeg har ingen ide om det. TV3 sender åbenbart en masse andre ting lige nu på det tidspunkt, så serien er nok på pause.

  SvarSlet