søndag den 5. december 2010

Skræk og Rædsel Giveaway: Vinderen af TEENAGE WASTELAND-bogen er fundet

For en lille uge siden lancerede jeg den første giveaway her på bloggen, hvor man kunne vinde et eksemplar af TEENAGE WASTELAND, J.A. Kerswells nye bog om slasher-film. Det førte til en pæn strøm af kommentarer - nogle af dem endda med jule-slasher-poesi. Det har været en fornøjelse at læse jeres kommentarer, men nu er tiden så kommet til at annoncere en vinder.

Alle, der har skrevet en kommentar, har fået et nummer. I alt 20 Skræk og Rædsel-læsere havde lyst til at være med. Jeg har haft min datter med på sidelinjen som kontrollant og lykkens gudinde for at holde øje med, at der ikke blev snydt. Vindertallet er blevet fundet på random.org, hvor man kan være helt sikker på, at der bliver udtrukket tilfældige tal.

Og vindertallet blev 19, hvilket betyder, at vinderen af TEENAGE WASTELAND er Niels Hansen - den 19. læser, der havde skrevet en kommentar. Stort tillykke herfra! Mail mig din adresse (min e-mail-adresse står her på siden), så sender jeg fluks bogen. Og endnu engang tak til alle, der ville være med - det bliver næppe den sidste giveaway her på bloggen.

4 kommentarer:

 1. Tillykke til nummer 19 herfra!

  SvarSlet
 2. Jeg takker mange gange og ser frem til at læse "Teenage Wasteland".

  SvarSlet
 3. Et let bittert, men dog inderligt tillykke herfra:)

  SvarSlet
 4. Ja, tillykke Niels... Jeg havde faktisk glemt "Blossom", men nu hvor den er dukket op i hukommelsen igen får jeg helt lyst til at gense den...

  SvarSlet