søndag den 2. januar 2011

Dejlig klam forside til SQUIRM

Svenske Studio S Entertainment arbejder på at få Jeff Liebermans SQUIRM ud på markedet - både som enkeltstående release og som en del af det DJÄVLA DJUR 2 - NU ÄNNU DJÄVLIGARE-boxsæt, jeg tidligere har nævnt. Vi mangler stadig en dato, men nu kan man i det mindste se den dejligt klamme forside.

5 kommentarer:

 1. Er det ikke at oversælge den lidt?

  SvarSlet
 2. Det er en lille film, men den har bidt sig fast i hukommelsen hos mange, der har set den. Jeg har over årene fået en håndfuld mails og kommentarer fra folk, der har været på jagt efter den.

  SvarSlet
 3. Jeg holder også meget af den. Netop derfor synes jeg, det er synd, hvis de oversælger den, så folk bliver skuffede.

  SvarSlet
 4. Jeg kan huske jeg optog den TV i starten af 90erne... Viste den senere til en kammerat, der elsker film helt generelt... Han måtte dog bede mig stoppe den midtvejs, da han simpelthen syntes den var for ulækker... Han har dog senere sagt at han godt kunne tænke sig at give den en chance igen... Så jeg glæder mig til at kunne indlemme den i samlingen - har den stadig på VHS et eller andet sted, men kan ikke finde den...

  SvarSlet
 5. Man bør nærme sig "Squirm" ikke som en stor, dyr film med special effects på Oscar-niveau, men som en lille, lovende b-film; så skal den nok blæse én omkuld.

  SvarSlet