fredag den 7. januar 2011

Det engelske biograf-publikum bliver snart indlagt på John Carpenters THE WARD

John Carpenters THE WARD - den første biograffilm fra skræk-mesteren i mange år - har indtil videre fået en lidt blandet modtagelse. Nu er der heller ikke så mange, der har set den, da den primært har været vist på diverse festivaler. Vi kan derfor forvente lidt flere reaktioner, når THE WARD får premiere i England lidt senere på måneden, nemlig fredag den 21. januar. Og nej... jeg tror ikke, at den kommer i de danske biografer. Kilde: HeyUGuys

3 kommentarer:

 1. Jeg blev nærmest rørt til tårer, da jeg sidste år hørte, at både Carpenter, Landis og Dante var på vej med nye film. Mine forventninger er dog droslet noget ned, da både THE WARD og Landis' BURKE AND HARE bliver nærmest svinet til på diverse sites. Jeg tror måske det bedste bud af de tre er Dantes THE HOLE, selvom det er en ungdomsfilm.

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig også meget til THE HOLE. Skal dog selvfølgelig også se THE WARD på et tidspunkt. Skimmede hurtigt traileren og det så i det mindste ud til, at Carpenter ikke har glemt sit talent for at udnytte hele billedets bredde. Om manuskriptet så holder vand er en anden snak.

  SvarSlet
 3. Den kommer på DVD og BD i England d. 16. maj.

  http://homecinema.thedigitalfix.co.uk/content.php?contentid=73745

  Jeg glæder mig til at få den set - og så hjælper det da også lidt, at Amber Heard er med ;-)

  SvarSlet