søndag den 30. januar 2011

Det ser skidt ud for Jason og Freddy

Der er ikke meget, der tyder på, at Jason Voorhees og Freddy Krueger vil komme til at hjemsøge din lokale biograf lige med det samme. Filmselskabet Platinum Dunes har ellers genoplivet dem begge i spritnye og dynamiske remakes, men ingen i Hollywood har åbenbart lyst til at skyde penge i fortsættelser.

Platinum Dunes-producenten Brad Fuller har skrevet følgende på Twitter: "Lots of rumors out there. I want to set the record straight on Freddy and Jason. First, let's talk Jason. [Damian] Shannon and [Mark] Swift wrote a great script. We are ready to go, when New Line is ready. But as of yet, they are not ready. As for Freddy, as far as I know, there isnt even talk of writing another script. Rated R Horror movies, right now, don't seem to generate interest from the studios. Everyday we want to hear from any studio that they want a horror movie, but it hasn't happened".

Så status er altså, at der findes et nyt FRIDAY THE 13TH-manuskript, men New Line vil ikke lege i øjeblikket. Og ingen vil overhovedet være med til at sætte endnu en A NIGHTMARE ON ELM STREET-film i gang - åbenbart fordi filmselskaberne er nervøse over at skyde penge i R-rated horror.

Nu synes jeg ikke, at den nye FRIDAY THE 13TH var det store sus, men A NIGHTMARE ON ELM STREET var ganske underholdende. Og under alle omstændigheder er det trist, hvis gys bliver nedprioriteret i Hollywood. Nu er det så kun Brad Fullers ord, vi har for det, men det er en udvikling, der er vigtig at holde øje med.

1 kommentar:

  1. Hollywood har vistnok aldrig haft så mange sequels på vej som netop nu, så der er en mulighed for, at vi alle sammen bliver meget trætte af sequels i løbet af 2011 og derfor vil søge mod originale værker. Der har dog altid været et marked for især horror sequels, og personligt skal der i alt fald meget til at holde mig væk fra "Piranha 3DD", den kan faktisk hverken blive R eller DD nok, mange tak!

    SvarSlet