tirsdag den 25. januar 2011

Gaver med skræk og rædsel

Jeg havde fødselsdag i går og jeg fik rigtig mange skræmmende gaver af min søde familie og gode venner. På dvd fik jeg THE BOX, PROFONDO ROSSO, PANDORUM, BEYOND LOCH NESS, PLAGUE TOWN, THE WOLFMAN, LE NOTTI DEL TERRORE og WITHIN. Så blev det også til en Dracula-T-shirt, Tim Burton-spillekort, en bog om instruktøren John Carpenter samt SWAMP THING-, BUFFY THE VAMPIRE SLAYER- og Edgar Allan Poe-tegneserier. Der er virkelig til mange timers grum og uhyggelig underholdning.

7 kommentarer:

 1. Du er en heldig mand :)
  Og tillykke med i går

  SvarSlet
 2. Ja, tillykke med i går... Og ja, du er i sandhed en heldig mand - min familie er holdt op med at give mig film og lignende, de synes jeg har rigtligt...

  SvarSlet
 3. Tillykke med fødselsdagen, Søren!

  SvarSlet
 4. Tillykke!

  Pandorum var iø en god oplevelse for mig.

  SvarSlet
 5. Tillykke herfra også! Jeg går stadig og drømmer om at et familiemedlem kommer og overrasker med en god b-film, men den dag kommer nok aldrig.

  SvarSlet
 6. Mange tak for alle jeres hilsener!

  SvarSlet
 7. Chris--> Har det på samme måde. Jeg tror, at sidste gang, jeg fik noget horror-relateret fra min familie, var i 1989, hvor min mormor forærede mig et sæt H.P. Lovecraft Omnibus-bøger til jul. De temmeligt kulørte forsider faldt vist ikke i resten af familiens smag. :-)

  SvarSlet