fredag den 18. februar 2011

Scooby-Doo får sit eget tegneseriehæfte

For ikke så længe siden så jeg en lille håndfuld episoder af SCOOBY-DOO, WHERE ARE YOU!, den originale tegnefilm-serie fra 1969. Det er en dybt bizar serie, men for mange børn er den nok ganske fascinerende, fordi man her får gys på en sjov og harmløs måde - og det viser sig jo altid, at monstrene bare er helt almindelige mennesker med en gummimaske på.

I går var jeg inde i et supermarked og opdagede, at Serieforlaget netop har sendt et SCOOBY-DOO!-tegneseriehæfte på gaden. Her får man, hvis man skal tro forlagets hjemmeside, "50 sider med action, humor og uhh-uhygge!". Målgruppen er drenge i alderen 8-12 år og bladet skal udkomme hver anden måned. Da jeg var i den alder, kunne man købe GRU, DRACULA og VAMPYR i kioskerne, men nu er SCOOBY-DOO!-bladet altså det mest uhyggelige, der findes på det danske marked. Tegnefilmene kører i øvrigt flittigt i TV, bl.a. på Cartoon Network og Boomerang.

1 kommentar:

  1. Jeg elsker alle de delux-genoptryk af de gamle Gru-serier, der kommer i disse år, men det er nu alligevel sådan lidt bob-bob at de "rigtige" gyser-serier nu er for voksne med pengepungen i orden (de bøger koster som bekendt 260-70 kr stykket) og at det billige alternativ på dansk er... Scooby-doo.

    SvarSlet