mandag den 14. marts 2011

Den glemte PIRANHA-film

Hvor mange remakes er der lavet af Joe Dantes PIRANHA fra 1978? De fleste vil nok kun komme i tanke om Alexandre Ajas 3-d-udgave fra sidste år (selv om instruktøren formentlig selv vil protestere lidt over, at man kalder hans film for et remake). Men der findes faktisk også et TV-remake fra 1995, der er produceret af Roger Corman. Scott P. Levy instruerede, mens William Katt og Alexandra Paul besatte hovedrollerne. Det skulle være en forfærdelig rodebutik af en film, men det er da meget sjovt, at den findes. Kan købes hjem fra England på dvd, hvor den har titlen PIRANHAS.

3 kommentarer:

  1. Den har jeg aldrig hørt om før! Ret imponerende efterliv for en film, der selv opfattes som en uofficiel remake/efterligning af "Jaws"!

    SvarSlet
  2. Nu vi alligevel er ved dræberfisk, er der nogen af jer, der med sikkerhed ved, hvorvidt Matteis CRUEL JAWS er en "rigtig" film eller en TV-film? På IMDb er den listet som en TV-produktion, men der er jo så meget forkert info på det site, og en af anmeldelserne er fra en fyr, der skriver, at han så den på filmmarkedet i Cannes kort efter den blev lavet.

    SvarSlet
  3. Jeg har ingen ide om det - men du har ret i, at der er meget sjusk på IMDb, men dog ikke helt så meget sjusk som på Wikipedia.

    SvarSlet