mandag den 21. marts 2011

I SAW THE DEVIL på engelsk dvd til maj

Der har været en del opmærksom omkring instruktøren Jee-won Kims seneste film AKMAREUL BOATDA - eller I SAW THE DEVIL, som den hedder internationalt. Nu er det under alle omstændigheder værd at lægge mærke til en horror-thriller fra manden bag den fremragende A TALE OF TWO SISTERS, og det gør det endnu mere interessant, at I SAW THE DEVIL i øjeblikket har en score på 8.0 ud af 10 mulige på IMDb (baseret på hele 3361 stemmer). Nu melder engelske Optimum ud, at de udgiver filmen på dvd og Blu-ray den 9. maj. Spændende... Kilde: Home Cinema

7 kommentarer:

 1. En film jeg glæder mig rigtig meget til. I øvrigt kommer den amerikanske DVD og BD fra Magnolia dagen efter.

  En anden koreansk thriller/horror, der er værd at se er BEDEVILLED, som er ude på engelsk DVD og BD fra Optimum. Især anden halvdel af filmen er makaber i en sådan grad, at selv Ruggero Deodato ville stoppe op og sige: Nu stopper I dæleme! Så med andre ord: Go' søndagsunderholdning.

  SvarSlet
 2. Tak for tippet om BEDEVILLED - den lyder rigtig spændende.

  SvarSlet
 3. Den bedst film jeg set i år.

  SvarSlet
 4. I Saw the devil var den bedste film sidste år. Helt utrolig fed film. Tjek de asiatiske film Mother (2009) og Dream Home (2010)! Jeg anmelder dem snart i min facebook-gruppe Sørensen Exploitation Cinema Proudly Presents.

  SvarSlet
 5. Spændende anbefalinger, cool!

  SvarSlet
 6. I mine øjne en helt igennem usmagelig, ucharmerende og udspekuleret film.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har ikke selv set den endnu, så det har jeg ikke rigtig nogen holdning til...

   Slet