onsdag den 9. marts 2011

Mød Linda Blair i Malmø

Det har bølget lidt frem og tilbage med kendte navne til den udgave af The Scandinavian Sci-Fi, Game & Film Convention, der finder sted i Malmø den 2. og 3. april. Længe har det set ud til, at man ikke havde et horror-trækplaster, men det er der så kommet nu. Linda Blair (ja, det er hende fra THE EXORCIST) har meldt sin ankomst.

Ellers kan man bl.a. møde Michael Winslow, der lagde stemme til den virkelig onde gremlin i GREMLINS, og den svenske horror-instruktør Anders Jacobsson. De øvrige navne har mest interesse for STAR WARS-, James Bond- og 'ALLO 'ALLO!-fans. Nu kan gæsterne selvfølgelig finde på at aflyse af den ene eller den anden grund, så følg med på messens officielle hjemmeside.

9 kommentarer:

 1. Spændende!! Og jeg kan da også godt tænde på tanken om at møde den tidligere sexstjerne Christina Lindberg, der også medvirker i den forrygende svenske horror/sci-fi splatterkomedie "Sex, lögner & videovåld" (2000), som jeg nu har en anledning til at gense!

  SvarSlet
 2. Har lige brug for lidt info: Skal man have kontanter med eller kan man betale med visa ved de forskellige stande (regner ikke med det, men man kan jo aldrig vide)... Skal det i givet fald være svenske penge, eller tager de også danske??? Er der andre ting det er rart at vide som førstegangsbesøgende???

  SvarSlet
 3. Nu er messen flyttet til et nyt sted i år, men de seneste to år, hvor jeg har været derovre, har man skulle betale kontant ved indgangen samt kontant for at få en autograf. Nogle boder har selvfølgelig en bærbar visa-terminal, men det er ikke dem alle. Så sats på at have nogle svenske penge med - ellers er der formentlig en automat i området, hvis man ikke har nok. Jeg har aldrig spurgt i boderne om de tog danske penge, så det har jeg ingen erfaring med.

  SvarSlet
 4. Sjovt nok har jeg endelig netop fået "Sex, lögner & videovåld" efter at have drømt om den i 15 år (efter at have set en trailer i midt-90'erne!), haha.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. "Sex, lögner & videovåld" vil sandsynligvis ALDRIG blive udgivet officielt (den bruger for meget copyrighted materiale, især på lydsiden), så det er virkelig en film, man skal være heldig for at komme til at se. Tillykke! :-)

  Jeg glæder mig til at møde instruktøren af "Evil Ed", som for mig en af de mest begavede kommentarer til hele videovold/censur-debatten. Jeg var i 1998 ansvarlig for den første og vistnok eneste danske biografvisning af filmen.

  SvarSlet
 7. Jeg antar, du ikke var i Malmø denne gang - eller var det bare ikke noget at skrive hjem om? :D

  SvarSlet
 8. Jep, jeg nåede ikke til Malmø i år - der var lige så meget andet.

  Nu kunne det selvfølgelig have været sjovt med en autograf fra Linda Blair, men det må så blive en anden gang. Har så i øvrigt hørt fra andre, at man ikke måtte tage billeder omkring bordet, hvor hun sad - så det ville også have lagt en dæmper på hvor sprudlende en reportage, man kunne skrive.

  SvarSlet