lørdag den 19. marts 2011

Nye HELLRAISER- og CHILDREN OF THE CORN-film fik hemmelig premiere

Det har svirret med rygter i de amerikanske horror-kredse det seneste par døgn. Ud af ingenting fik nogle fans at vide, at HELLRAISER: REVELATIONS og CHILDREN OF THE CORN: GENESIS vil blive vist torsdag aften i en biograf i Culver City i Californien. Det er de seneste kapitler i to ganske populære horror-franchises, så mange gør selvfølgelig en indsats for at komme ind og se dem.

Senere afsløres det, at det drejer sig om visninger for filmholdet og skuespillerne (selv om filmene egentlig er lavet til dvd-markedet), men at det er helt ordinære biografforestillinger, som almindelige dødelige gerne må købe billet til.

Nu begynder de første anmeldelser så at dukke op. Jeg har endnu ikke set nogle af CHILDREN OF THE CORN: GENESIS, men alle er enige om, at HELLRAISER: REVELATIONS er det værste bras. Nu er den også lavet i en helvedes fart for næsten ingen penge - først og fremmest fordi Dimension Films rettigheder til franchisen var tæt på at udløbe. Og så gjaldt det bare om at lave endnu en film. Det er nok ikke så underligt, at Doug Bradley ikke havde lyst til at være med.

HELLRAISER: REVELATIONS er instrueret af Víctor García, mens CHILDREN OF THE CORN: GENESIS (aka CHILDREN OF THE CORN: THE DWELLER) er lavet af Joel Soisson. Kilde: Dread Central m.fl.

2 kommentarer:

  1. Umiddelbart er jeg ked af det nye pinhead look men jeg kan slet ikke vente på mere Hellraiser.

    SvarSlet
  2. Jeg kan sagtens undvære mere HELLRAISER - især hvis det er noget bras - og især mere CHILDREN OF THE CORN.

    SvarSlet