søndag den 6. marts 2011

Shaky González laver gys igen

Shaky (NATTENS ENGEL) González har kastet sig over et nyt horror-projekt, der netop nu er ved at blive indspillet i nærheden af København. Titlen er THE LAST DEMONSLAYER og manuskriptet, der åbenbart er krydret med både adventure og fantasy, er skrevet af Shaky selv og Lars Detlefsen. På rollelisten finder man bl.a. David Sakurai, Daniell Edwards, Hector Vega Mauricio, Erik Holmey, Kim Sønderholm og Maja Muhlack. Der skal senere laves optagelser i USA, bl.a. i Death Valley. Projektet beskrives i en pressemeddelelse som "good and wholesame old school campy horror fun".

10 kommentarer:

 1. Godt cast til sådan en film. Både Erik Holmey og den tidligere chilenske teenagestjerne Hector Vega Mauricio var fremragende i "Nattens engel". Som medlem af en jury var jeg sidste år selv med til at give dansk films eneste actionstjerne David Sakurai en pris for hans mange flotte præstationer. Og man kan ikke længere lave en dansk independentfilm uden at have Kim Sønderholm på rollelisten!

  SvarSlet
 2. Til gengæld vil jeg sige at Nattens Engel nok er den dårligste film jeg nogen sinde har set i biografen. SÅ personligt har jeg ikke de store forventninger til denne...

  SvarSlet
 3. NATTENS ENGEL er ujævn som bare pokker, men jeg synes nu alt i alt, at der er en fin oplevelse. Af instruktørens øvrige værker har jeg kun set den jammerlige ONE HELL OF A CHRISTMAS.

  SvarSlet
 4. Enig med Søren. Der er afgjort svagheder i "Nattens engel", men også mange ting at glæde sig over, især hvis man tænker på, at den er lavet for næsten ingen penge. Jeg har fx lyttet til Søren Hyldgaards flotte, symfoniske filmmusik over hundrede gange (nogen burde udgive det komplette score, der blev nomineret til en Robert). I Danmark er "Nattens engel" nærmest forhadt, hvilket er urimeligt og må skyldes en eller anden form for provinsiel jantelovsmentalitet, for det samme skete ikke i udlandet, hvor den vandt en Méliès d'Argent-pris og fik generelt pæne anmeldelser, eksempelvis i Variety: http://www.variety.com/review/VE1117913959?refcatid=31

  SvarSlet
 5. Jeg husker desværre ikke så meget om "Nattens Engel" - men dog at jeg var ok underholdt...

  SvarSlet
 6. Nu har jeg lidt svært ved at se hvorfor jeg pludselig skal have smidt Provinsiel jantelovsmentalitet i hovedet?! Ja den er lavet for næsten ingen penge og det er netop problemet. Hvis man nu efter at have set filmen havde tænkt - "utroligt den ikke har kostet mere", ja så havde der måske været noget idet. Men filmen er billig, ser billig ud og er et forsøg på at kopiere en mester uden at tilføje nogen som helst form for originalitet - andet end det overraskende i en dansk film med splat der forsøger at ligner Tarantino. Og Nicolas, jeg synes desværre dine indlæg bærer for meget præg af reklame for dine filmforbindelser. Nattens engel er sjov fordi det ikke var set før i dansk film, men det gør den desværre ikke mindre elendig ifølge min mening... (Derfor kan den godt have et flot soundtrack)

  SvarSlet
 7. 'Nattens Engel' var ganske udmærket. Har kun set den og den noget besynderlige storby-western 'Pistoleros'. Har 'One Hell Of A Christmas' stående på DVD hylden, men den er ikke set endnu.

  Men glæder mig bestemt til denne her. Altid spændende med nye danske genrefilm.

  SvarSlet
 8. @Christian 'Goodbytes': Gør dig selv en tjeneste og gem ”One Hell of a Christmas” indtil det sner i helvede. I stedet vil jeg anbefale post-holocaust action-komedien "The Last Warrior", netop udsendt med flere andre tilsvarende novellefilm på dvd’en "Wasteland Tales". Erik Holmey har en sjov cameo under slutteksterne.
  @Thomas: Kan du mon tåle at høre, uden at ærgre dig ihjel, at jeg også har mødt Tarantino? Dér er en mand, der forstår at værdsætte b-film!

  SvarSlet
 9. Fedt at du har mødt Tarantino. Det har sikkert været en oplevelse. Der er mange b-film jeg elsker - bare ikke Nattens Engel.

  SvarSlet
 10. Egentlig tror jeg ikke, at González i "Nattens engel" forsøger at "ligne Tarantino" men snarere John Woo og Sergio Leone, som også Tarantino og Robert Rodriguez er inspireret af.

  SvarSlet