lørdag den 23. april 2011

Genoptryk af de nye CREEPY-hæfter på vej

Ud over de fantastisk flotte genoptryk af CREEPY og EERIE (der desværre udkommer med et tempo, der gør det umuligt at følge med), så har Dark Horse også skabt et helt nyt CREEPY-hæfte. Nu er der udkommet tilpas mange numre til, at det er blevet tid til at lancere en trade paperback-serie med genoptryk. Den 13. juli udkommer bind 1 med de fire første numre - i alt 184 sider med grumme tegneserie-gys.

4 kommentarer:

 1. Fedt cover af Eric Powell (The goon). Flere flotte covers af samme mand her:

  http://www.comicartcommunity.com/gallery/categories.php?cat_id=377&page=1

  Efter min mening en af de dygtigste tegneserietegnere i dag ...

  SvarSlet
 2. Jeg så din artikel om Eric Powell og THE GOON ovre på Horrorsiden. Han virker som et spændende bekendtskab.

  SvarSlet
 3. Jens Erik Thomsenlørdag, 23 april, 2011

  Kewl! Jeg begyndte at købe Creepy Archives-serien efter din omtale her på siden, og det har foreløbigt været et ret underholdende bekendtskab. Hvordan er kvaliteten af de nye?

  Nu mangler jeg bare, at Gemstore genoptager deres EC Archives serie. Jeg mangler godt nok stadigvæk en stak af deres Tales From the Crypt-bøger, så der er rigeligt at tage fat på. Men serien skulle jo også gerne afsluttes engang.

  SvarSlet
 4. De lokale tegneseriebutikker har ikke taget det nye CREEPY-hæfte hjem, så jeg har ikke set det - men mon ikke de vil føre genoptrykket? Ellers må man spørge pænt.

  Jeg nåede ikke med på EC-genoptrykkene og nu begynder de at blive sjældne. Men man kan ikke følge med i det hele... og billigt er det jo heller ikke.

  OBS: En servicemeddelelse: Ordet "ikke" forekommer seks gange i ovenstående kommentar. Kan ikke gøre det bedre her i varmen.

  SvarSlet