onsdag den 20. april 2011

Uha, nu kommer dinohajen

Der er ingen grænser for hvilke monstre, der går amok i billige amerikanske dyregysere. Efter SHARKTOPUS kommer endnu en fra Roger Cormans værksted, nemlig DINOSHARK. Den handler om et forhistorisk væsen, der gnasker løs i Mexico. Eric (THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE) Balfour har en af hovedrollerne. Filmen udkommer på dvd og Blu-ray i USA i næste uge, men allerede den 2. maj kan man købe den hjem i en engelsk region 2-udgave fra Anchor Bay.

14 kommentarer:

 1. To af verdens farligste dyreracer, der hvert år dræber talrige mennesker, ser så harmløse ud, at de sikkert aldrig vil blive genstand for en horrorfilm: Flodhest og vandmand! Til gengæld er det sikkert kun et spørgsmål om tid, før nogen laver "Pingvranha"!

  SvarSlet
 2. Ha, ha, jeg går også stadig og venter på gyseren om den portugisiske orlogsmand. Det nærmeste, vi er kommet, var vist i "Sphere", hvor nogle gobler gjorde kål på Queen Latifah.

  SvarSlet
 3. Flodhest og vandmand? Aha, JELLYRHINO! Det bliver et hit.

  SvarSlet
 4. Jeg købte "Dinoshark" på en ferie i Thailand, og kan afsløre at den ikke er den værste film, jeg har set, men langt fra heller den bedste :)
  Har skrevet om den på http://gyseren.dk/film/dinoshark/

  SvarSlet
 5. @Søren bliver det ikke nærmere JELLYPOTAMUS?

  SvarSlet
 6. @Jette: Takker for linket - jeg havde helt glemt, at du havde anmeldt den.

  @Sara: Du har ganske ret. Jeg fik lige blandet noget næsehorn ind her, så det bliver selvfølgelig JELLYPOTAMUS - eller JELLYHIPPO.

  SvarSlet
 7. Hvis vi alligevel skal snakke langt-ude-dræber-dyr-film, så vil jeg da lige gøre opmærksom på de to kommende debutudgivelser fra min ven Fred Andersons nystartede videoselskab Attackafant Entertainment: THE KILLER ELEPHANTS (Thailand, 1976) og THUNDER OF GIGANT SERPENT (Taiwan/Hong Kong,1988). :D

  SvarSlet
 8. Der må da også snart være en dansk producent der går igang med en film om ægte dræbersnegle...

  SvarSlet
 9. Der er Stefan Fjeldmarks gyserkomedie-børnemusical MIN PINLIGE FAMILIE OG MUTANTDRÆBERSNEGLENE - men det er nok en anden slags film.

  SvarSlet
 10. @Jonas: En af mine venner havde en grim oplevelse med portugisiske orlogsmænd under en svømmetur i Barbados sidste år; hun var pludselig omringet af en flok violet-glødende gopler og fik grimme forbrændinger, men reddede sig i land, og stranden blev straks lukket, indtil faren var ovre.

  @Søren: Jeg missede ved en fejl Fjeldmarks dræbersnegle; bliver den mon genudsendt?

  SvarSlet
 11. @Nicolas: Jeg fik den heller ikke set. Den dukker nok op en dag - DR plejer at have mindst en genudsendelse på det meste.

  SvarSlet
 12. Lyder sjovt, den skal jeg da holde øje med... Var det Ramasjang der sendte den???

  SvarSlet
 13. Nej, det var DR1 den 30. oktober sidste år - et lille "næsten Halloween"-gys til ungerne.

  SvarSlet
 14. En trist affære: Stefan Fjeldmark har snakket om sin dræbersneglefilm i mindst fem år, endelig får han den lavet, og så bliver den fyret af på tv, hvor kun en tilfældig håndfuld seere fanger den. Den form for distribution er oldnordisk og uegnet til moderne mennesker, der hele tiden har tusind ting at vælge mellem. Få dog de dræbersnegle ud på dvd og vod!

  SvarSlet