onsdag den 25. maj 2011

Er du afhængig af TRUE BLOOD?

Det er meget muligt, at vi her i Danmark endelig har fået sæson 3 af Alan Balls vildt populære vampyrserie TRUE BLOOD på dvd... men så er der jo sæson 4. Hvornår starter den? Hvornår kan vi få endnu mere blodsugende underholdning? Nu har HBO lavet en hjemmeside, hvor fans, der bare ikke kan få nok, kan møde hinanden og snakke om deres afhængighed. Ak ja, der er ingen grænser for elektronisk markedsføring længere. Serien har i øvrigt sæsonpremiere på HBO den 26. juni og, nej, jeg har ingen ide om hvornår den dukker op på en dansk kanal. Kilde: Dread Central

5 kommentarer:

 1. True Blood er for fedt! Jeg kan forstå at du ikke rigtig er den store tilhænger af hverken True Blood eller Twilight? :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan forstå, at du ikke rigtig har læst alle mine indlæg om TRUE BLOOD og TWILIGHT her på bloggen ;-)

  ...men spøg til side. TRUE BLOOD er cool. Bøgerne bag serien er underholdende, men daler i kvalitet (har læst til og med bind 7). TWILIGHT startede OK, men har siden udviklet sig til at være det værste bras.

  SvarSlet
 3. Desværre jeg fik ikke læst dine True Blood indlæg, men dog dine Twilight og jeg fik også det indtryk af at du ikke var for glad for det :)

  SvarSlet
 4. Eva Henningsenfredag, 27 maj, 2011

  Søren - The Southern Vampire Mysteries bliver ikke bedre de næste par bøger, så jeg ville nok smide dem bagest i rækken af must-reads (medmindre det kun er mig der har sådan en) (: De er skrevet som om rent was due yesterday ö Jeg har dog hørt rigtig godt om bog 11 (Dead Reckoning) som lander i min postkasse inden ret længe, hvis alt går vel (:

  SvarSlet
 5. @Eva: Mange tak for info. Jeg havde nok lidt på fornemmelsen, at det gik i den retning. Får dem selvfølgelig læst en dag, men det haster ikke.

  SvarSlet