torsdag den 19. maj 2011

Ny gyser fra norske Patrick Syversen

Norske Patrick Syversen, manden bag den solide ROVDYR, kommer vidt omkring. Hans seneste gyser er den amerikansk-producerede PROWL, der er filmet i Bulgarien. Den har så været vist i USA i forbindelse med After Dark Horrorfests 8 Films To Die For-festival. Nu er den på vej til Europa, og udkommer på dvd i Sverige den 29. juni fra Cinematic Vision. En dansk dato er ikke oplyst, men der er danske undertekster på dvd'en og en dansk synops på bagsiden, så den skal nok dukke op.

11 kommentarer:

 1. Enkelte steder står den danske dato til at være den 26. juli, men det fremgår ikke af filmselskabets hjemmeside endnu.

  SvarSlet
 2. Den er udkommet i UK. Synes dog absolut ikke den var noget særligt. Til gengæld var jeg meget positivt overrasket over en anden After Dark film fra samme "sæson", nemlig Husk, som virkede frisk og veloplagt - den er ligeledes udkommet i UK.

  SvarSlet
 3. Takker for tippet. Jeg vil holde øje med HUSK.

  SvarSlet
 4. Har også set den og synes den er rigtig dårlig. Han skulle helere koncentrer sig om at lave norske gyser film da Rovdyr var en af norges bedere gyserfilm sammen med Fritt Vilt 1 og 2 og Skjult. Fritt Vilt 3 er også ret skuffende

  SvarSlet
 5. Jeg har endnu ikke fået set FRITT VILT 3, men jeg kunne virkelig godt lide de to første.

  SvarSlet
 6. Tror også du bliver skuffet over 3eren. Som du siger så var de 2 første fantastiske. Men glæder mig til at høre din mening om 3eren snart. Du skulle tjekke et par tyske gyserfilm ud som hedder in 3 tagen bist du tot 1 og 2 de er rigtige gode begge 2. Du kan købe dem på den tyske amazon og der er engelske tekster på begge 2

  SvarSlet
 7. Jeg har ikke fået fat i FRITT VILT 3 endnu, men det kommer nok. Mange tak for tippet om IN 3 TAGEN BIST DU TOT-filmene - dem vil jeg tjekke ud.

  SvarSlet
 8. Forresten A serbian film som du tidligere har skrevet en del om, udkommer ikke alligevel har moviezoo bekræftet, de siger cinematic vision ikke kan få den censureret version og derfor bliver den ikke udgivet alligevel selvom den stadig står på deres side til at udkomme den 31 maj. Så var heldig at få den svenske cdon til at ligge den på den danske cdon så jeg fik den bestilt og fik den nogle dage efter. Men nu er den også væk på deres side og har set forskellen mellem den og den version fra amazon.co.uk og man kan tydelig se at den er censureret den fra england

  SvarSlet
 9. Jeg har sendt et spørgsmål til filmselskabet om det.

  SvarSlet
 10. Det kunne være man skulle vænne sig af med at poste som anonym, vi er jo efterhånden et par stykker. Det var dog mig, der anbefalede Husk og jeg ville lige følge op på min med-anonyme posters anbefaling af In 3 Tagen Bist Du Tot filmene. Filmene er faktisk ikke tyske, men fra Østrig. Den første synes jeg er en noget tynd kop te - en typisk teen-slasher som amerikanerne spytter ud på samlebånd. Til gengæld har de virkelig oppet sig på 2eren (man skulle slet ikke tro det var samme hold) og synes det er en helt anden sub-genre. Produktionen er virkelig lækker og på det punkt minder den mig om Fritt Vilt filmene (har kun set de 2 første endnu), men ellers minder den mig faktisk mest om den nye franske horror bølge med et lille stænk af Texas Chainsaw Massacre.

  Hvis man insisterer på at se nyere tysk horror vil jeg anbefale Anatomie 1&2 (Anatomy) og så har jeg selv et svagt punkt når det kommer til den tyske produktion The Pool, der godt nok er lavet på engelsk og indeholder hele to stjerner i svøb på det tidspunkt (2001), nemlig James McAvoy og Isla Fisher.

  SvarSlet
 11. Ja, det plejer ellers kun at være TWILIGHT- og THE VAMPIRE DIARIES-slænget, der kommenterer som anonyme ;-)

  Endnu en gang tak for info. Jeg vil kigge forbi tysk Amazon.

  SvarSlet