søndag den 15. maj 2011

Nyt selskab vil udgive horror-soundtracks

En af de mest talentfulde nye komponister i skrækfilmens verden er Jeff Grace, der bl.a. har komponeret musik til THE HOUSE OF THE DEVIL og I SELL THE DEAD. Flere af hans scores er udkommet på selskabet MovieScore Media, der i det hele taget har udgivet rigtig meget spændende gysermusik. Men det er slet ikke nok for dem. Nu laver de nemlig endnu et label, nemlig Screamworks Records, der udelukkende vil lancere horror-soundtracks.

"In the world of film music, some of the most clever, inventive and outright exciting scores are written for horror films. Screamworks Records is our answer to that, and our aim is to reach both soundtrack aficionados and horror movie buffs with our new brand", skriver MovieScore Media-producer Mikael Carlsson i en pressemeddelelse.

Og det er selvfølgelig et score af Jeff Grace, der bliver det første fra Screamworks Records, nemlig musikken fra den postapokalyptiske vampyr-gyser STAKE LAND. Soundtracket udkommer den 24. maj som cd og download. Samme dag vil hjemmesiden for Screamworks Records også gå i luften.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar