fredag den 6. maj 2011

P1 har premiere på ny radiogyser

Radio er et effektiv medie til gyserfortællinger og på torsdag har P1 premiere på en ny skræmmende serie i fire dele. Titlen er HJEMSØGT og den beskrives som en moderne spøgelseshistorie. Her er klip fra pressemeddelelsen:

"Radiodrama har altid været specielt velegnet til gys", siger dramachef Ingolf Gabold: "Tænk bare på klassikere som SIVA-SKRIGET og GREGORY MYSTERIET. Uhyggen får en ekstra dimension, når man skal danne sine egne forestillinger, som man er tvunget til i radiodrama. Og nu kan man jo også få alt radiodrama som podcast, velegnet til for eksempel den lange biltur. Bare tanken om at køre på ferie på den tyske Autobahn med HJEMSØGT i højttalerne giver mig gåsehud."

Troels Lyby spiller hovedpersonen Peter. Peters far er blevet fundet død inde i tunnelerne på Nørreport Station. Efter sigende skulle han være sprunget ud foran et tog. Men det er ikke sandheden, for nogen, eller noget, ville Peters far til livs...

Da Peter rydder op i sin fars dødsbo, opdager han, at hans far ikke var den kølige og fraværende forsikringsmand, som Peter husker. Faren levede nemlig et dobbeltliv. Han var stifter af Det Paranormale Center og en førende dansk forsker indenfor det overnaturlige.

Da farens død på Nørreport viser sig at være en forbrydelse omgærdet af mystik, må Peter søge hjælp hos sin fars tidligere ven og kollega: Henrik. Og pludselig hvirvles de begge ind i en farlig verden af konspirationer og gåder.

HJEMSØGT er skabt af Pelle Møller og blandt de andre medvirkende er Lene Maria Christensen og Nicolaj Kopernikus. Første del sendes torsdag den 12. maj kl. 21.08 på P1 med et par efterfølgende genudsendelser. Men serien vil selvfølgelig også være tilgængelig som podcast.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar