fredag den 27. maj 2011

Vincent Price har 100 års fødselsdag

I dag kunne den amerikanske skuespiller og horror-legende Vincent Price være fyldt 100 år. Desværre døde han den 25. oktober 1993, 82 år gammel. Men vi kan så glæde os over hans mange fantastiske roller i en stribe flotte og stemningsfulde gysere. Vincent Price deler i øvrigt fødselsdag med en anden af genrens helt store navne, der heldigvis stadig er iblandt os, nemlig Christopher Lee. Han bliver 89 år i dag. Og når vi nu er i gang med de store navne, så kunne Peter Cushing i går være blevet 98 år. Men dagen i dag tilhører først og fremmest Vincent Price!

5 kommentarer:

 1. Jeg fejrede Vincent Prices fødselsdag ved at se to af Cormans Poe-film i dag: The Masque of the Red Death og The Tomb of Ligeia. Begge film var ret fremragende, dog var Masque lige en tak bedre end Tomb.

  I øvrigt var nogle, senere ret kendte, folk med til at lave de to film: Masque blev fotograferet af Nicolas Roeg og Robert Towne skrev manuskriptet til Tomb.

  SvarSlet
 2. Fantastisk skuespiller, så selv Last Man on Earth i går, stadig en af mine ynglingsfilm.

  SvarSlet
 3. MASQUE OF THE RED DEATH er virkelig god og bedre end THE TOMB OF LIGEIA (selv om den nu også er cool) - men under alle omstændigheder to gode film at fejre dagen med.

  SvarSlet
 4. Her i huset stod den på House of Wax.

  SvarSlet
 5. HOUSE OF WAX! Fremragende film!

  SvarSlet