onsdag den 18. maj 2011

WITCHFINDER GENERAL udkommer på Blu-ray

Der er åbenbart ingen grænser for hvilke horror-klassikere, der får nyt liv på Blu-ray. Et af de seneste eksempler er Michael Reeves' WITCHFINDER GENERAL fra 1968, hvor man kan opleve Vincent Price i en af sine bedste roller. Man får selvfølgelig en masse ekstramateriale med - bl.a. flere dokumentarprogrammer, et kommentarlydspor, alternative scener og den amerikanske åbning og slutning. WITCHFINDER GENERAL udkommer fra engelske Odeon Entertainment den 13. juni.

2 kommentarer:

  1. En af horrorgenrens hovedværker! Forhåbentlig indeholder denne udgivelse en version uden hverken elektronisk musik eller splatterklip hentet fra en gammel vhs-udgivelse. Der måtte også gerne lige medfølge hele scoret isoleret, så man kan brænde sig en cd, når nu pladeselskaberne ikke kan finde ud af at udsende det!

    SvarSlet
  2. Filmselskabets liste over features nævner ikke et isoleret score på Blu-ray'en. Til gengæld har der længe været rygter om, at der ville komme en cd fra De Wolfe Music - en af deres producere har dog sagt, at de ikke rider samme dag, som de sadler - netop fordi deres primære virke er at sælge musik fra deres bibliotek, ikke at lave soundtrack-cd'er.

    SvarSlet