mandag den 27. juni 2011

80'er-horror vender tilbage på videobånd

Her er den ultimative gave til horrorfans med sans for retro (i hvert fald så retro, at de stadig har en vhs-maskine stående et eller andet sted). THE BASEMENT RETRO 80s HORROR COLLECTION udkommer den 13. september fra Camp Motion Pictures i USA. Boxen indeholder filmene THE BASEMENT, CAPTIVES, CANNIBAL CAMPOUT, VIDEO VIOLENCE og VIDEO VIOLENCE 2 på tre dvd'er. Det specielle er så, at THE BASEMENT også er med på en vhs-kassette. Syret.

8 kommentarer:

 1. Sjov ide! Er vhs det nye vinyl?

  SvarSlet
 2. Kunne bestemt være en mulighed. Man brugte også vhs-kopier af THE HOUSE OF THE DEVIL som en del af markedsføringen.

  SvarSlet
 3. Skal man ikke både have en VHS maskine og en pladespiller??? Er der virkelig nogen der kan klare sig uden??? Jeg har ihvertfald hele 2 VHS maskiner forbundet til fjernsynet, og en tredje i kælderen, hvis der skulle blive brug for det...

  SvarSlet
 4. Jeg tror da helt sikkert, at ligesom kassettebånd har været retromoderne det sidste års tid, kommer vhs'en igen. Jeg fandt min gamle afspiller frem efter vi flyttede til Viborg, fordi genbrugsbutikkerne bugner af guf. Endnu er der ikke blevet købt gyserfilm ind, men sønnike har haft stor fornøjelse af de gode gamle Pingu-bånd.
  Desuden har min søde nabo lovet, jeg må låne hans komplette samling af Stephen King-filmatiseringer på vhs:)

  SvarSlet
 5. Jeg har vist en vhs-maskine nede i kælderen, men en pladespiller jeg dog ikke (men nu har jeg heller ikke nogle plader).

  SvarSlet
 6. @Jesper
  Tror nu ikke på nogen måde at VHS'en kommer igen ej heller kassettebånd. Kvaliteten er for elendig. Samt det eneste fornuftige at gøre hvis man har en VHSfilm er at lægge den ind på computeren og så konvertere den til en DVD - så blir kvaliteten heller ikke ringere med årene. Men indrømmet rent visuelt kan der være en smuk nostalgi i at have de gamle VHSbånd stående. Personligt har jeg dog forlængst genkøbt alle filmene på DVD til 20-30 kr. stykket. Nu kan man så starte forfra og genkøbe hele skidtet på Blu-ray...suk...

  SvarSlet
 7. @Thomas K
  Jeg mener nu heller ikke, at de decideret kommer igen ligesom pladerne, men mange i min og Mejses omgangskreds har netop fundet deres båndafspillere frem på grund af retroværdien.
  Jeg tror bestemt, det blot er en dille og et midlertidigt modsvar på digitaliseringen.

  SvarSlet
 8. @Jesper
  Jamen så er jeg helt med :-) Og enig...!

  SvarSlet