tirsdag den 14. juni 2011

Dagens modetip: En SQUIRM-T-shirt er smart her i sommervarmen

Hvis man virkelig vil have succes som blogger, så skal man skrive om mad eller mode. Så hvorfor ikke lige peppe denne blog op med et rask lille modetip? Jeg vil foreslå, at man f.eks. tager en SQUIRM-T-shirt på som denne - så kommer man virkelig til at vække opsigt i sommerlandet.

T-shirten er en forsinket fars dags-gave og er fra firmaet Rotten Cotton. Og motivet er selvfølgelig fra den fantastiske film SQUIRM (eller ORMENES NAT).

9 kommentarer:

 1. LOL! Tak for tippet. Den ser sgu smart ud på dig, Søren! :-)

  SvarSlet
 2. Takker. Jeg er også rigtig glad for den. Har en lige så cool CREEPSHOW-T-shirt fra samme firma.

  SvarSlet
 3. wow - hold da op nogle fede t-shirts de har derinde!

  SvarSlet
 4. PS: Tjek også http://www.fright-rags.com/

  SvarSlet
 5. Hehe genial t-shirt.

  Der er også altid denne side: http://www.lastexittonowhere.com/
  De har nogle rigtigt fede t-shirts/trøjer m.m.. Har selv en hel stak af dem. Det er rigtigt fedt når ens kollegaer kan bruge flere uger på at regne ud hvilken film ens t-shirt henviser til ;)

  SvarSlet
 6. Jeg tænkte jo nok, at det her modestof ville være et hit på bloggen ;-)

  SvarSlet
 7. Jens Erik Thomsenonsdag, 15 juni, 2011

  Rotten Cotton har nogle fede shirts. Jeg er selv vældigt glad for min Ilsa - Harem Keeper of the Oil Sheiks derfra. Var dog ude for en spøjs hændelse i metroen forleden, hvor jeg blev nedstirret af meget bistert udseende mand. Bagefter gik det op for mig, at kombinationen af en SS Ilsa t-shirt og min tyske, militære overskudsjakke måske ikke sendte det mest heldige signal. :-)

  SvarSlet
 8. Hvordan er det med told og Rotton Cotton?

  SvarSlet
 9. Nu har vi kun erfaring med denne ene T-shirt, og den røg igennem uden problemer (den anden, jeg har fra deres firma, købte jeg på en messe i Sverige).

  Men alt fra ikke-EU-lande kan risikere at blive fortoldet - uanset om det er en T-shirt eller et Steinway-flygel. Det er lidt et lotteri (eller russisk roulette).

  SvarSlet