søndag den 3. juli 2011

Dvd-gys uge 27 - 2011

Der er dømt blandet landhandel i den kommende uge...
 • THE REEF (Australsk hajgyser. Læs min anmeldelse her. Udkommer også som Blu-ray. Udgives af Cinematic Vision. OBS: Jeg har ikke 100 procent fået verificeret denne udgivelse, men hold øje med den ude i butikkerne).
 • SEASON OF THE WITCH (Heksejagt med Nicolas Cage. Udkommer også som Blu-ray. Udgives af Nordisk Film).
 • TELL-TALE (Endnu en variant af Edgar Allan Poe-historien THE TELL-TALE HEART. Udkommer under titlen THE BLACK HEART i Danmark. Udgives af Scanbox).
 • VANISHING ON 7TH STREET (Et af de seneste projekter fra SESSION 9-instruktøren Brad Anderson. Udkommer også på Blu-ray. Udgives af SF Film).

6 kommentarer:

 1. Søren, Barbano og hvem der ellers læser med af omvandrende gyser-encyklopædier, jeg har brug for lidt hjælp. Jeg vil gerne finde flere film i supernatural noir stilen ala "The ninth gate" og "Angel heart", som førstnævnte gerne med et gotisk islæt. Kan I komme på nogle gode titler ...?

  SvarSlet
 2. Det er ikke et nemt spørgsmål. Umiddelbart kommer jeg på titler på kanten af thriller-genren à la SEVEN og THE SILENCE OF THE LAMBS - og hvis det skal være mere supernatural, så er det ting som STIGMATA og THE DEVIL'S ADVOCATE, der dukker op. Måske THE SKELETON KEY, hmmm...

  Ellers er der måske nogle bud på disse lister:
  THE NIGHT GATE
  ANGEL HEART

  SvarSlet
 3. Tak Søren. Jeg havde fundet den første liste, og den (og også den anden) fokuserer vist mest på det sataniske/gysende element og ikke så meget på noir-delen med den kæderygende, livstrætte detektiv osv. Måske er der ikke lavet så meget i den præcise genre ... En anden, jeg kom i tanke om, der kunne falde i den genre, jeg eftersøger, er Dan O' Bannons THE RESSURECTED", men flere kan jeg ikke komme på, og netsøgninger har heller ikke rigtig givet noget resultat.

  SvarSlet
 4. MR. FROST aka MISTER FROST http://www.imdb.com/title/tt0100161/
  er nok den jeg kender der kommer nærmest.

  og måske LOST SOULS http://www.imdb.com/title/tt0160484/

  SvarSlet
 5. Godt nok ikke en af mine personlige favoritter, men kommer i tanke om denne her: http://www.imdb.com/title/tt0113690/

  SvarSlet
 6. Tak anonym. DEn kom jeg sjovt nok også i tanke om i går og bestilte fluks på amazon. Mener heller ikke den er ovenud fantastisk, men den må lige få et gensyn.

  SvarSlet