fredag den 15. juli 2011

HATCHET II snart på engelsk dvd

Der er endnu ikke udsigt til, at Adam Greens HATCHET II udkommer herhjemme, men hvis man pinedød vil have en europæisk udgivelse, så udkommer filmen på dvd og Blu-ray den 29. august fra engelske Arrow Films. Man kan glæde sig over en masse ekstramateriale, men om der er undertekster på, ved jeg ikke.

4 kommentarer:

 1. Spændende. "Hatchet" var en af de bedre nyere slasherfilm, der også var tilpas oldschool i sin udtryksform. Men jeg tvivler på at "Hatchet 2" er en af de bedste slasherfilm ever! som der står på coveret, men det er utvivlsomt interessant...

  SvarSlet
 2. Spring den roligt over. Jeg har set den og "filmen" var virkelig ikke noget at råbe hurra for.

  SvarSlet
 3. Helt enig med Allan. Adam Green var ellers fuld af lovord om hvor vild og ekstrem blodig denne efterfølger ville være, og det kan da også godt være de har brugt en liter blod eller to mere end i første film, men denne er som helhed desværre en meget tam og flad oplevelse. Og så vidt jeg husker er den også ret lang tid om at komme i gang.

  SvarSlet
 4. Som det fremgår af min anmeldelse, så var jeg heller ikke udpræget begejstret. Men HATCHET-filmene har sine fans (og 1'eren var da også cool).

  SvarSlet