lørdag den 2. juli 2011

Masser af Olaf Ittenbach-splatter

Jeg kender ikke så meget til den tyske instruktør og special effects-mager Olaf Ittenbach - andet end at jeg har set den ganske forfærdelige CHAIN REACTION (også kendt som HOUSE OF BLOOD). Men det bliver muligt at se mere, når Another World Entertainment til august udgiver hans tre første film, nemlig BLACK PAST, THE BURNING MOON og PREMUTOS - DER GEFALLENE ENGEL.

3 kommentarer:

 1. Det lyder kanon, at AWE udsender dem! Vi er jo tilbage i hjemmevideo-splatterfilm-territoriet med disse film. Hvis man kender til Andreas Schnaas (mere primitiv) og Jörg Buttgereit (mere kunstnerisk), så bør man også checke disse tidlige Ittenbach-film ud.
  Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om, at der HELT sikkert kommer hug fra diverse danske komercielle filmanmelder-sites. LOL.

  SvarSlet
 2. Det er vist hip som hap med disse undergrunds-splatterfilm. Jeg har set Premutos før, og kunne ærligt talt ikke holde den ud, men det er sgu alligevel lidt fedt at Another World bliver ved med at udsende specielle former for horror, hvad enten det er dyregysere eller tysk "hjemmevideo-splatter" som Jack J siger.. ha ha...

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke set PREMUTOS, så hvorvidt jeg ville kunne lide den, skal jeg ikke kunne sige. Smag og behag er jo heldigvis forskellige. Da jeg i sin tid opdagede horrorfilmene var det i begyndelsen af den periode, som man (vel nok) regner for den oprindelige, *officielle* splatterfilmsperiode fra slut-80'erne og frem til første halvdel af 90'erne. Mange af os små fans sad derhjemme og drømte om selv at lave blodige Evil Dead-agtige film. Nogle af os (desværre inkl. undertegnede) fik aldrig taget os sammen (men så lavede vi små fanblade i stedet), mens andre rent faktisk gik ud i mors baghave og lavede hjemmevideoer med vennerne. Så når jeg i dag sidder og ser disse film (hvad enten de så er danske eller som her tyske), så er jeg for det meste godt underholdt, netop fordi de er:
  1) lavet af fellow splatterfans.
  2) fyldt med blod og afrevne lemmer.
  Hvis man overhovedet skal få noget ud af (mange af) disse film, så er det bestemt en (STOR) fordel at huske på, at de er lavet af fans. Hvis der er nogen, der sætter sig og forventer "rigtige" produktioner, så bliver de sikkert fælt skuffede. Horrorfans, der er til gys, men ikke splatter får bestemt ikke noget ud af dem.

  SvarSlet