onsdag den 24. august 2011

Lav din egen zombiefilm

Hmm... Har vi virkelig brug for flere lavbudget-zombiefilm i denne verden? Og kan vi gøre noget som helst for at forhindre dem i at blive lavet? Svaret på det sidste spørgsmål er helt klart nej, så vi kan kun håbe på, at nogle af disse film rent faktisk er værd at se.

Hvis du har planer om at lave en zombiefilm - og endda har ambitioner om, at den skal være noget helt særligt, så kunne det måske være en god ide at læse en håndbog om emnet. Den 1. september udkommer Rod Duricks FILMING THE UNDEAD: HOW TO MAKE YOUR OWN ZOMBIE MOVIE, der skulle være en trin-for-trin-guide i, hvordan man flikker en zombiefilm sammen. Hvor nyttig bogen er, er ikke til at sige, men det skader ikke at få lidt inspiration. Det er forlaget Barron's, der udgiver bogen den 1. september. Kilde: FANGORIA

1 kommentar:

  1. Ja, de zombier er sku det nye mainstream, det nye fantasy, det nye ringenes herre. Det er jo både godt og skidt. Det er klassisk: En niche rives ned og bliver til en banegård. Hvad der var forbeholdt de "ægte" nørder er nu hvermandseje. Sådan var det sku også med rollespil og alt muligt andet. Hvorfor sker det præcis i disse år for zombierne? Det er det gode spørgsmål, som der ikke findes noget enkelt svar på.

    SvarSlet