fredag den 19. august 2011

Nu udgives CANNIBAL HOLOCAUST igen... denne gang med mindre dyremishandling

Nu er der kun lidt over en måned til, at det engelske selskab Shameless sender Ruggero Deodatos berømte og berygtede CANNIBAL HOLOCAUST ud på markedet. Det bliver både på Blu-ray og på en dobbelt-dvd. De engelske censorer har før klippet filmen sønder og sammen, men meget har ændret sig. En komplet og ucensureret udgave kan det stadig ikke blive til, men BBFC har kun bedt om at få fjernet 14 sekunder. I versionen fra Shameless har man foretaget censur-klippet på en måde, så man faktisk ikke skulle opdage, at der er snittet noget ud.

Det interessante er, at man også får Ruggero Deodatos såkaldte Director's Edit, hvor manden selv har været inde for at klippe og ændre i mange af de scener, hvor dyr slagtes i filmen. Deodato er måske blev lidt blød med årene, men han hævder i hvert fald selv, at det var producenterne, der i sin tid krævede så meget vold og blod som muligt. Det skulle være den kunstneriske undskyldning for, at han nu har redigeret den om. Og det rigtig interessante er selvfølgelig, at den BBFC-godkendte udgave er voldsommere end instruktørens nye version.

Der følger også en del ekstramateriale med - bl.a. en introduktion fra Ruggero Deodato, dokumentaren 'The Long Road Back From Hell' og en masse andet godt. Shameless-versionen udkommer den 26. september, men skulle man være interesseret i at opleve den originale og fuldstændig ucensurerede udgave, så er det bare med at investere i dvd'en fra Another World Entertainment. Kilde: DVD Outsider

Ingen kommentarer:

Send en kommentar