tirsdag den 20. september 2011

Det er ikke Breaking News længere, men Arrow Videos lager er brændt ned

Det er meget muligt, at nyhederne bevæger sig med lynets hast i den elektroniske tidsalder - men nogle gange går det så stærkt, at man aldrig opdager dem. Jeg vidste f.eks. ikke, at stort set hele Arrow Videos dvd- og Blu-ray-lager gik op i flammer under optøjerne i London i begyndelsen af august. Har nogle gange været inde på Amazon, hvor jeg har overvejet at bestille lidt flere af Arrows fantastiske titler hjem, men pænt mange af dem er ikke på lager. Og det er der så en forklaring på...

Under den voldsomme ballade i London brød bøller ind i et filmlager i Enfield og satte ild til det. Lageret blev især brugt af en række af de mindre distributionsselskaber i England som f.eks. BFI, Artificial Eye, Terracotta Video og altså også Arrow Video. Nu dækkes alt af forsikringen, men det er selvfølgelig noget af et slag i ansigtet for en distributør, hvis man pludselig ikke har nogle varer, man kan sende ud til forhandlerne. Når en vare er udsolgt, kan der gå måneder, før man får trykt et nyt oplag.

Det ligger fast, at Arrow Video vil fortsætte deres serie af spændende udgivelser i det lækre design med de hvide æsker - også selv om de nu skal indhente en del efter branden. Men samtidig virker det som om, at de sætter lidt ekstra skub i deres budget-serie ArrowDrome, hvor nogle af de film, der tidligere har været udgivet under Arrow Video, bliver rykket over. En af dem er f.eks. Lucio Fulcis THE HOUSE BY THE CEMETERY, der udkommer den 26. september på ArrowDrome.

1 kommentar:

  1. Føj hvor er det trist at læse! Det er en nyhed der er gået min næse forbi - tak for update.

    SvarSlet