søndag den 11. september 2011

A SERBIAN FILM udkommer snart i Danmark

Dette er som sådan ikke en nyhed, da det dukkede op som en kommentar her på bloggen for nogle dage siden. Jeg har forsøgt at få det bekræftet fra Cinematic Vision, men de mennesker er ret sløje til at svare på e-mails. Til gengæld har de fået opdateret den danske hjemmeside, og her fremgår det altså, at A SERBIAN FILM udkommer i Danmark den 4. oktober på dvd og Blu-ray.

3 kommentarer:

  1. About fucking time! Det et et mesterværk der hører hjemme i enhver respektabel horrorfilmsamling. Men det må da være fordi Cinematic Vision fik kolde fødder vi først får den et halvt år efter Sverige og Norge(omend sidstnævte så totalforbød den!).

    SvarSlet
  2. Søren-> Fik du nogensinde svar fra Cinematic Vision? Jeg tænker på, at selvom den godt nok stadigvæk står til at udkomme den 4/10 på deres danske side, så kan jeg ikke finde den i databaserne hos de danske forhandlere.

    SvarSlet
  3. Nej, de har ikke svaret. Forstår ikke det firma. Jeg kan se, at MovieZoo og Lovefilm lister filmen til den 4. oktober, så der er i hvert fald nogle af forhandlerne, der har fået en eller anden form for besked.

    SvarSlet