tirsdag den 27. september 2011

Skræmmende to do-liste

Jeg synes lige, at jeg vil bruge indlæg nr. 2853 her på bloggen til at skrive lidt om det, jeg går og pusler med. Ikke at jeg vil afsløre alt for meget, men alligevel... Faktisk er det noget af en skræmmende to do-liste, men jeg skal nok komme igennem det i de kommende måneder.
 • Top 10-lister: Jeg har besluttet mig for emnet for de to næste lister og genså en af filmene i går - bare lige for at komme i gang. Nu tager det under alle omstændigheder lang tid at skrive Top 10-lister, så der går i hvert fald en måneds tid, før den næste bliver publiceret. Men de er sjove at lave. By the way... For at I ikke skal kunne se hvilke lister, jeg skriver på, så har jeg ikke længere en "Den seneste gyserfilm jeg har set"-box her på siden - nu linker jeg til den seneste film, jeg har anmeldt. Så lusket er jeg nemlig!
 • Temauge: For et par år siden kørte jeg en temauge, hvor jeg hver dag anmeldte en ny fransk gyser. Jeg er så småt ved at samle film til en ny temauge - denne gang om et helt andet emne. Det bliver interessant, håber jeg.
 • ...og alt det andet: Jeg har en bog liggende til anmeldelse og bloggen kunne godt trænge til et nyt layout. Og så er der jo alt det andet, der sker fra dag til dag. Stay tuned... det skal nok blive scary!

17 kommentarer:

 1. Så har jeg leget lidt med et nyt design. Der er stadig nogle ting, der skal justeres, men nu skal jeg lige se det på nogle forskellige computere, før jeg retter mere. Kom endelig med feedback.

  SvarSlet
 2. Spændende! Ser frem til de nye tiltag :)

  SvarSlet
 3. Den nye header giver det hele et lidt tegneserieagtigt skær, men det gør egentlig ikke noget...
  Og den bredere brødtekst kan jeg også godt lide...

  SvarSlet
 4. Kan godt lide det nye design, det er ikke megt anderledes fra det gamle men virker opdateret, kan godt lide din nye header

  SvarSlet
 5. Det er nok rigtigt, at skriften i headeren er lidt tegneserie-agtig - men den stinker også af billige 60'er-skrækfilm. Lader den være indtil videre - det er ikke helt nemt at finde horror-skrifter, der også har æ, ø og å med.

  SvarSlet
 6. Hvad med en Halloween tema uge? Hvor du anbefaler og anmelder gode film man kan se Halloween aften? Lige meget hvad du finder på skal det nok blive godt!

  SvarSlet
 7. En Halloween-temauge kunne være rigtig cool - eller måske en Halloween-Top 10-liste. Desværre vil jeg ikke kunne nå det til i år, men det er skrevet på huskesedlen.

  SvarSlet
 8. Søren - det var sådan set positivt ment, det med det tegneserieagtige... Jeg tænkte straks i retning af "The Walking Dead" og "Zombie Tales"... Og førstnævnte ved jeg jo du er vild med, så det er da meget passende... (Kender du iøvrigt den anden???)

  SvarSlet
 9. Synes det ser ganske godt ud, men den grå tekst på det sorte kan dog godt være lidt svær at se når man tjekker bloggen på iPhone/iPad (Måske en anden farve end grå?).
  Og måske ville jeg vælge en lidt større nuance/mønster-forskel på den egentlige baggrund og blog-baggrunden. Ellers fedt nok :-)

  SvarSlet
 10. Mange tak for input. Jeg justerer løbende, indtil jeg er helt tilfreds. Heldigvis er det blevet dejlig nemt at gøre i Blogger.

  SvarSlet
 11. Det er i hvertfald helt klart bedre med bagrund contra blogbaggrund nu :-)

  SvarSlet
 12. Jeg er meget begejstret for kontrastfarverne - de gør siden meget mere overskuelig. Og den nye header er fed og klassisk - mener jeg har set en plakat for en udgave af Frankenstein med samme font :)
  Synes tema-uger lyder som en fed idé! Især hvis det er temaer jeg ikke ved noget om i forvejen - så bliver det jo nærmest en slags masterclass :)

  SvarSlet
 13. Leger stadig med farverne... og så har jeg ændret indstillingerne på mobil-skabelonen, så det skulle være nemmere at læse siden på sin smartphone.

  SvarSlet
 14. @Abra: By the way... Nej, jeg kender ikke ZOMBIE TALES. Den må jeg tjekke ud.

  SvarSlet
 15. Det er meget bedre nu, på alle platforme, og jeg kan egentlig meget godt lide den vilde Cyanfarve der, synes det frisker! - men om det er en farve man bliver træt af i længden ved jeg ikke :-). Eller ORANGE jeg elsker ORANGE, det er også så Halloween-agtigt...

  SvarSlet
 16. @Søren
  Hvor THE WALKING DEAD er én lang historie, så er ZOMBIE TALES et antologiprojekt med korte, skarpe historier, de fleste på 8 sider, enkelte kortere, enkelte længere... Der er så vidt jeg ved kommet 4 bind i samme format som TWD, med et antal numre samlet i hvert bind... Jeg har købt dem i Fantask... Jeg kan rigtig godt lide det korte format med 8 sider pr. historie, som gør at historierne skal fortælles relativt stramt, der er ikke meget plads at give af...

  SvarSlet
 17. @Abra: Mange tak for info. Dem kigger jeg på.

  SvarSlet