tirsdag den 13. september 2011

WARLOCK på dansk dvd og Blu-ray

Tidligere på året skrev jeg om WARLOCK, der var på vej ud på det engelske dvd-marked. Nu tyder meget på, at den også vil kunne fås i en dansk udgave. Detaljerne er stadig lidt uklare, men det ser altså ud til, at den udkommer den 24. november fra Soul Media - og det bliver både på dvd og i en combo-pack med dvd og Blu-ray.

4 kommentarer:

 1. Jamen det er jo helt igennem fantastisk! Jeg har netop set "Maniac Cop" fra Soul Media, og den tager sig fint ud på Blu-ray. Et fantastisk gensyn! Det er cool, hvis dette bliver en fast regel for Soul Media ... at udgive horror-titler.

  Desværre er der absolut intet ekstramateriale på "Maniac Cop"-udgivelsen, så man kan næsten forvente, at det samme kommer til at gøre sig gældende for "Warlock". Men absolut fed nyhed!

  SvarSlet
 2. Der skulle heller ikke være noget ekstramateriale på den engelske WARLOCK-udgivelse, mens den amerikanske i sin tid åbenbart bare havde nogle "cast and crew"-profiler - altså noget tekst, man kunne bladre igennem.

  SvarSlet
 3. Ja, så er det jo ret ligegyldigt, hvis der ikke er produceret andet end "cast and crew"-profiles. Men jeg ser sgu alligevel frem til et gensyn med troldkarlen! ;-)

  SvarSlet
 4. Det var dog en overraskelse...det havde jeg ikke lige set komme, men hey... det er sgu da glimrende at der bliver sendt nogle af de gode gamle ud på dansk dvd og blu-ray.

  Jeg købte den engelske dvd i sin tid, da den udkom, og filmen er så absolut stadigvæk seværdig, bortset fra nogle lidt svingende flyve-scener, hehe, men det er en god horrorfilm og dem kan man jo ikke få nok af...?

  Gad vide om der er planer om at udsende hele serien, der er jo så vidt jeg ved, 3 Warlock-film, selvom det er den første der er klart den bedste, så ville jeg dog ikke have noget imod at gense de 2 andre??

  SvarSlet