fredag den 21. oktober 2011

Husets Biograf hjemsøges af paranormal aktivitet (af den uhyggelige japanske slags)

I går havde den amerikanske PARANORMAL ACTIVITY 3 premiere i de danske biografer - og det er ikke mere end et par dage siden, at PARANÔMARU AKUTIBITI DAI-2-SHOU: TOKYO NIGHT udkom på leje-dvd her i landet (det er den japanske film, der er en officiel sequel til 1'eren). Men hvis man har lyst til at se PARANORMAL ACTIVITY: TOKYO NIGHT i biffen, så sætter Husets Biograf i København den på plakaten fra på torsdag.

PARANORMAL ACTIVITY: TOKYO NIGHT handler om... "en japansk pige, der har studeret i San Diego. Men da hun er ude for en bilulykke, der brækker begge hendes ben, vender hun tilbage til Tokyo. Her bor hun sammen med sin yngre lillebror og deres far, der dog efterlader dem alene, da han skal på forretningsrejse. Hurtigt bliver det klart at det ondskabsfulde, der hjemsøgte det oprindelige par i den første film, er rejst med til Tokyo, og mystiske hændelser begynder at manifestere sig i huset. Lillebroderen vælger at dokumentere det hele på kamera, men mister efterhånden grebet, da det hele accelererer frem til en skrækindjagende og nervepirrende slutning." (Tekst fra pressemeddelelse).

Filmen har altså premiere torsdag den 27. oktober og kommer til at spille i fem dage. Nærmere information om spilletider, priser og billetbestilling finder du her.

2 kommentarer:

  1. Skal se den på mandag (altså den amerikanske) i Bio, vender tilbage med resultatet :-)

    SvarSlet
  2. Herligt. Ser frem til at høre mere...

    SvarSlet