mandag den 17. oktober 2011

THE THING tjener (næsten) ingenting i bifferne

Den nye THE THING gjorde på ingen måde indtryk på det amerikanske publikum i denne weekend. Selv om den havde premiere i knap 3000 biografer, så viser de første prognoser, at omsætningen ikke var på mere end 8,7 millioner dollar. Ifølge IMDb har budgettet været i omegnen af 35 millioner dollar og når man hertil lægger udgifterne til markedsføring, så er der lang vej til et overskud.

THE THING får premiere herhjemme den 8. december, og det kan måske hjælpe en smule på besøgstallet, at der er to danskere på rollelisten, nemlig Ulrich Thomsen og Carsten Bjørnlund. Kilde: Box Office Mojo

9 kommentarer:

 1. Skidt!

  Jo dårligere horror-filmene klarer sig, jo færre kommer der.

  Hvis så bare de begyndte at lave orginale film i stedet for genindspilninger :-/

  SvarSlet
 2. Som frygtet - jeg giver den nu et skud alligevel. Man kan håbe at (unge) folk der ikke kender Carpenters mesterværk får øjnene op for hans film.

  SvarSlet
 3. Så kan de lære dét, ka' de! Fingrene væk fra horror mesterværkerne, I rabiate hundehoveder! Det er jo det glade vanvid at være vidne til, hvorledes den penge-hungrende og kunstnerisk altødelæggende Hollywood-maskine hovedløst sprøjter det ene mere stupide remake efter det andet ud på gaden. Den her udgave skal det være mig en udsøgt fornøjelse at undgå, når 50 kr DVD'en engang dukker op i Fona 2000. Life is just too damn short!

  SvarSlet
 4. Det med "pengehungrende" går nok over, når Hollywood opdager, at disse film faktisk ikke tjener sig selv hjem... eller er det for naivt at håbe på det?

  SvarSlet
 5. Remake? Det er vel stadig et prequel til Carpenters film der er snak om. Enig med Kamp i at jo dårligere horror klare sig, jo færre genre-film vil der komme. Og det er da ærgerligt og trist hvis det kun er franchises som 'SAW' og 'Paranormal Activity' der kan hive penge hjem til studierne. Så jeg kan ikke rigtig se noget positivt i denne nyhed...

  SvarSlet
 6. Officielt skulle den nye THE THING være en prequel, men ud fra anmeldelserne at dømme er plottet så tæt på Carpenters film, at det føles som et remake.

  SvarSlet
 7. Jo, men at stemple den som et remake, uden at ha' set filmen først, virker en anelse ufedt.

  SvarSlet
 8. Haha, 'The Thing Cast Watches the Prequel': http://www.youtube.com/watch?v=jYjDVCwKr6A

  SvarSlet
 9. Carpenters The Thing fik samme modtagelse. Den spillede sig først hjem i løbet af årene.

  SvarSlet