onsdag den 30. november 2011

En masse spændende horror-musik

Så er det igen blevet tid til at se på en stribe af de horror-soundtracks, der er kommet ud på markedet - der er mange spændende titler imellem.
Intrada har netop udgivet James Horners musik fra Michael Wadleighs det-er-ikke-en-varulvefilm-men-det-ligner-gyser WOLFEN. Før har man måtte nøjes med diverse piratudgaver (i øvrigt tit koblet med scoret fra DEADLY BLESSING, men det er en anden historie). Nu kan man altså få det hele i en optimal lydkvalitet. Intrada er holdt op med at lave limited editions, så denne cd vil være tilgængelig så længe, der interesse for den eller pladeselskabets licens udløber.
Digitmovies er på banen med Ovidio G. Assonitis' TENTACOLI fra 1977. Den meget supermarkeds-agtige musik af Stelvio Cipriani har før været udgivet af selskabet C.A.M., men Digitmovies har fundet nogle bonustracks og demoversioner frem til denne cd.
Fra Buysoundtrax kommer en meget spøjs udgivelse. Det er Bear McCrearys musik til "Zom-B-Movie", der er en af episoderne i antologi-filmen CHILLERAMA. Det er Joe (WRONG TURN 2: DEAD END) Lynch, der har instrueret den pågældende episode, men ellers har Adam Green, Adam Rifkin og Tim Sullivan også bidraget til CHILLERAMA.
WEA i Spanien har udgivet Roque Baños' score til Juan Carlos Fresnadillos INTRUDERS. Det er nok en af de cd'er, der kan være lidt svær at opdrive med mindre man handler hos de specialiserede soundtrack-butikker på nettet - men ellers kan man købe musikken via f.eks. iTunes.
På kanten af genren kommer fra GDM Ennio Morricones soundtrack til Enzo G. Castellaris giallo fra 1971, GLI OCCHI FREDDI DELLA PAURA. Den er internationalt kendt som COLD EYES OF FEAR og herhjemme har vi fået den på dvd fra Another World Entertainment.
Beat Records synes lige, at Fabio Frizzis score til Lucio Fulcis E TU VIVRAI NEL TERRORE - L'ALDILÀ (eller THE BEYOND) skal ud på markedet igen. Man får omkring en times musik, en ottesiders booklet og et meget effektivt forsidebillede.
Vores lille rundtur i skrækmusikkens verden slutter hos Screamworks Records, der er aktuelle med to titler, nemlig Christer Christenssons musik til den svenske PSALM 21 og Daniel Pembertons score til Nick Murphys THE AWAKENING.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar