tirsdag den 22. november 2011

Fire flottede og syrede GHOST RIDER-plakater

Med ovenstående forholdsvis traditionelle plakat teases der for den kommende GHOST RIDER: SPIRIT OF VENGEANCE - men det kan også gøres på en noget vildere måde. De fire plakater herunder blev brugt under den seneste San Diego Comic-Con for at gøre reklame for den nye action-gyser med Nicolas Cage. Filmen får premiere i USA den 17. februar og kommer til Danmark den 23. februar. Kilde: Dread Central

3 kommentarer:

 1. Pretty awesome stuff... jeg synes at den første "Ghost Rider"-film var good clean fun, selvom det var begrænset hvor uhyggelig den var, det var vist mest actionssekvenser, fokuset var på...?

  Men jeg så et klip til denne, da DR HD viste de såkaldte Scream Awards 2011... hold da kæft for et show forresten, gratis adgang for alle EMO-folk eller hvad???

  Men klippet så cool ud, mega badass...

  SvarSlet
 2. Jeg kunne virkelig godt li' 1'eren, men 2'eren ser bare endnu bedre ud. Glæder mig...

  SvarSlet
 3. Jeg var også imellem dem, der godt kunne lide etteren. Dens største problem var skurken - Wes Bentley var ikke specielt overbevisende.

  Toeren ser ret fed ud og virker meget overdrevet (på den gode måde). Det er vel også at forvente, når den er lavet af folkene bag Crank-filmene.

  SvarSlet